Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce s-a aflat că merge la Survivor!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 dec 2020, 12:14
Culiță Sterp

Culiță Sterp va merge la Survivor, unde va face parte din echipa Faimoșilor.

După ce a devenit oficial că și artistul Culiță Sterp va participa la Survivor România sezonul 2, îndrăgitul cântăreț a oferit o primă reacție pe pagina lui de Instagram.

"Provocare acceptată!", a comentat Culiță Sterp.

Survivor România sezonul 2 are deja în componență nume mari din showbiz-ul românesc. Culiță Sterp, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș vor participa la show-ul care va fi difuzat de Kanal D.

Totodată, au mai acceptat invitația de a participa în show Cosmin Stanciu, Ana Porgras și Zannidache Edmond, cunoscut drept Zanni, un artist care își face încet-încet un nume important în peisajul muzical de la noi. Zanni a participat recent și la un show TV.

Fratele lui Culiță Sterp, concurent la Survivor sezonul 1 și Puterea dragostei!

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, a fost concurent la Survivor România sezonul 1 și Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță a stat și el timp de o săptămână în casa Puterea dragostei, venind să îl viziteze pe fratele lui, Iancu.

Culiță a făcut furori și prezentatoarea de atunci a show-ului, Andreea Mantea, chiar a încercat să îl convingă să rămână în emisiune. Culiță a explicat că avea atunci multe concerte de onorat și nu a putut sta decât o săptămână.

Suficient ca Simona Braboveanu să se îndrăgostească, însă, de el. Cei doi ar fi avut și o scurtă relație, însă Culiță explica faptul că nu ar fi putut forma un cuplu cu Simona fiindcă ei îi place să conducă în relație, lucru care nu se potrivește cu ce își dorește el.

”Am fost împreună și mi-a părut rău că nu a mers. Eu, ca să vă spun drept, în casă, doar de Culiță mi-a plăcut. M-am îndrăgostit de el rău de tot! Acesta este adevărul, de ce să vă mint. Însă, nu a fost să fie, lui îi plăceau fetele, iar eu l-am vrut doar pe el”, declara Simona despre Culiță Sterp pentru WOWbiz.ro.

"Am cunoscut-o pe Simona cât de cât în emisiune și am constatat că este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat, iar eu sunt genul de bărbat care nu dorește să fie condus într-o relație. În concluzie, nu îmi place așa, nu ne potrivim. Nu mă regăsesc în tiparul de bărbat dorit de Simona…Am încercat mai mult, dar… Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil", a declarat Culiță despre Simona pentru sursa citată.

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

 

Taguri: