Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a vorbit despre al treilea copil: „Doar despre copiii noștri”. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iul 2023, 09:34

Dinu Maxer a declarat că singurul lucru pe care el și fosta lui soție îl mai au în comun sunt copiii

Sursa: Instagram

Deea Maxer radiază de fericire în prezența lui Robert Drilea și au vorbit, de câteva ori, și despre apariția unui copil, lucru aflat și de Dinu Maxer. Artistul a spus sincer ce părere are despre acest pas important pe care fosta lui soție l-ar putea face în viitor.

Deea Maxer a mărturisit că Robert Drilea își dorește copii, iar fostul ei soț, Dinu Maxer, a reacționat. Aceștia au doi copii împreună și, după divorț, fiecare dintre ei locuiește cu câte un părinte.

Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a vorbit de copii

Deea Maxer a spus, de mai multe ori, că iubitul ei, Robert Drilea, iubește copiii, ceea ce înseamnă că, dacă lucrurile vor evolua frumos între ei, vor avea și ei unul.

Cu toate acestea, afirmațiile artistei par să nu îi fi picat foarte bine lui Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pentru cei care o critică ca a divorțat: “Copiii tăi nu vor...”

Dinu Maxer a declarat, la scurt timp după aceea, că singurul lucru pe care el și fosta lui soție îl mai au în comun sunt copiii și că nu este treaba lui ce decizii de viitor ia Deea Maxer.

„Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun”, a mărturisit acesta, conform Playtech.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer a decis să stea mai mult cu fiica ei

S-a afișat destul de mult în mediul online cu noul ei iubit, lucru ce i-a revoltat extrem de tare pe internauți, fiind convinși că și-a pus copiii pe locul doi, pentru a prioritiza relația cu actualul partener. Spiritele s-au încins și mai tare din momentul în care ea și Robert Drilea au plecat în Grecia, în vacanță, fără copii.

După ce, o bună perioadă, a văzut cât este de criticată de cei din mediul online, Deea Maxer nu a mai rezistat și a precizat, pe rețelele de socializare, că nu a uitat de copii, dar că locul

de muncă pe care îl are presupune deplasări, dar și că trebuie să aibă grijă de relația cu Robert, mai ales pentru că sunt la început de drum.

Citește și: „Vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti”. Deea Maxer și Dinu Maxer se lovesc, din nou, de criticile celor din mediul online

Recent, aceasta a mărturisit, pe contul ei de Instagram, că nu și-a mai dus fiica la grădiniță, deoarece vrea să stea mai mult timp cu ea, mai ales că locul de muncă

îi permite să lucreze și de acasă.

Astăzi sunt acasă cu Maysa, am hotărât să petrecem mai mult timp împreună și nu am mai dus-o la grădiniță, mai ales că eu am ceva treabă pe final de lună, țin legătura personal cu toate fetele care s-au înscris cu un cont de client în echipa mea. (...) Stau cu Maysa pe balcon, afară a început să plouă, și facem treabă împreună”, a precizat Deea Maxer.