Prima reacție a lui George Tănase după ce a fost cooptat la "Dimineața cu noi" alături de Viviana Sposub și Bursucu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 feb 2022, 14:00

George Tanase este prezentator la "Dimineata cu noi" alaturi de Viviana Sposub si Bursucu

Sursa: Instagram

George Tanase, unul dintre cei mai pasionati tineri comedianti din generatia noua, este la carma matinalului alaturi de Viviana Sposub si Bursucu.

Convins că îi poate face pe oameni să râdă și să uite de probleme, actorul George Tănase a devenit activ și pe contul de YouTube, acolo unde încarcă diferite filmulețe în care imită personaje din showbiz-ul autohton sau ironizează diferite situații de viață. Pe canalul său de Youtube, George Tănase este urmărit de 780 de mii de persoane, filmulețele sale fiind distribuite masiv inclusiv pe rețelele de socializare. Actorul este cunoscut și în lumea stand-up-ului din România, acesta organizând show-uri de acest tip. 

Citeste si: Motivul pentru care Bursucu renunță la emisiunea Teo Show. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

George Tanase, cooptat in echipa de prezentatori la "Dimineata cu noi"

George Tănase își dorește să se adreseze publicului de toate vârstele, acesta fiind motivul pentru care este foarte activ în mediul online. Evident, pe contul personal de instagram, actorul de comedie postează în special fotografii și filmulețe care au legătură cu activitatea sa profesională, fiind astfel o modalitate de a-și promova personajele cărora le dă viață. 

Alaturi de Viviana Sposub si Bursucu, George Tanase va prezenta matinalul care incepe la ora 8:00 in fiecare zi de luni pana vineri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primele declaratii ale lui George Tanase in calitate de prezentator la "Dimineata cu noi"

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la "Dimineata cu noi" alături de Bursucu si George Tănase

“Abia astept sa-mi beau cafeaua alaturi de telespectatori! Sa povestim, sa glumim, sa radem si, bineinteles, sa invatam lucruri noi.

O vorba din popor spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata, iar noi vom incerca sa respectam aceasta mostra de intelepciune populara”, a declarat George Tanase.

Dincolo de doza de energie livrata zilnic, “Dimineata cu noi” va raspunde si nevoii de informare a celor aflati in fata micilor ecrane, cu informatii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie ca este vorba despre sanatate, nutritie, hobby-uri interesante, recomandari de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialisti.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.