Prima reactie a lui Marius Elisei dupa ce Oana Roman a anuntat divortul! A facut-o praf: "Fara tine..."

Author: B.M.
Actualizat: 13 dec 2019, 11:42
Oana Roman Marius Elisei divort

Toata lumea a fost surprinsa in momentul in care Oana Roman a anuntat ca divorteaza de sotul ei, Marius Elisei, cu care a avut o relatie timp de 7 ani de zile.

Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a Oanei Roman.

"Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodata nu am fost ipocrita si nu am mimat sau pozat in fericirea perfecta, asa cum se face pe retelele sociale.

"Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodata.

Prefer sa aflati de la mine decat din zvonuri sau speculatii.

"In aproape 7 ani de relatie, am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata, dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!", a scris Oana Roman pe reteaua de socializare.

Citeste si: BREAKING NEWS IN SHOWBIZ! Oana Roman a DIVORTAT! Care este motivul separarii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prima reactie a lui Marius Elisei dupa ce s-a aflat ca Oana Roman divorteaza

Reactia lui Marius Elisei nu s-a lasat asteptata, iar cei care i-au verificat pagina de Facebook au gasit o postare publicata cu doar cateva zile inainte ca Oana Roman sa anunte separarea.

Se pare ca cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme: Marius Elisei a postat videoclipul piesei "Perfect fara tine", cantata de trupa Vama.

Descrierea este una extrem de sugestiva: "Ma reprezinta. Este pentru mine compusa. Iti multumesc, Tudor Chirila", a scris Marius Elisei, semn ca divortul ii convine de minune.

<iframe width="896" height="504" src="https://www.youtube.com/embed/ZGWcvJELOt4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>