Prima reacţie a lui Nicolae Guţă, după ce a fost criticat de fani pentru maneaua pro-PSD. Ce spune și impresarul cântărețului

Autor: L.S.

Nicolae Guţă a avut prima reacţie după criticile stârnite de maneaua dedicată PSD, în care manelistul îi îndeamnă pe români să „ştampileze trandafirii“ la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!”. Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, pe contul de socializare, majoritatea critice sau ironice.

Maneaua electorală a fost făcută „la comanda Partidului Social Democrat”, după cum este menționat în descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV.

Citeste si: E prăpăd pentru toți românii cu centrală termică! Vor plăti sume importante toată vara. Așa prevede noua lege

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Consiliera Vioricăi Dăncilă, nuntă de pomină. Cu rochia de mireasă i-a surprins pe toţi

Citeste si: O mama, acuzata de pedofilie dupa ce a publicat poze in care isi alapta copilul de 4 ani

Cum a ajuns Nicolae Guţă să dea dedicaţii pentru PSD

Gheorghe Nicolae Laurian Notariu, impresarul cântăreţului de manele, a precizat că manelistul este un artist care cântă pentru toată lumea și că melodia nu a fost compusă la comanda PSD.

„Trebuie să înţelegeţi că Nicolae Guţă este un artist care cântă pentru toată lumea, din asta trăieşte, din asta îşi întreţine familia, atâta tot. Nu obligă pe nimeni să voteze cu cineva, el cântă pentru toată lumea. Nu a făcut-o din proprie iniţiativă, au fost nişte discuţii cu un prieten, care e simpatizant PSD, dar nu e membru PSD. Nu a venit niciodată PSD la el să-i facă melodie.
Guţă nu ţine partea niciunui partid, nu are nicio legătură cu vreun partid, e un artist care cântă pentru toată lumea. Nicolae Guţă e un simplu lăutar, nu cred că e o problemă că a făcut această melodie, dar fiecare are dreptul la o părere”
, a declarat impresarul lui Guţă, potrivit Adevărul.

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.