Prima reacție a lui Ruxi după ce Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am rămas singură de tot și speriată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 dec 2021, 10:07

Cum a reactionat Ruxi dupa eliminarea Nicoletei Dragne

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne a fost eliminata in Gala din aceasta sambata de la Bravo, ai stil! Celebrities, iar reactiile n-au intarziat sa apara in randul concurentelor.

După un moment extrem de emoționant oferit de Nicoleta Dragne în Gala ce tocmai s-a încheiat în aceasta sâmbăta și după ce jurații i-au admirat sinceritatea de care a dat dovada, totuși concurenta nu a mai reușit să rămână în competiție. Nicoleta susține că simțea și știa acest lucru de aceea nici nu a mai pus la suflet desi a recunoscut că îi pare foarte rău. Desi s-a ținut tare și nu a arătat niciun strop de slăbiciune, Nicoleta Dragne a izbucnit în lacrimi îmbrățișând-o pe Ilinca la finalul Galei atunci când prezentatoarea TV l-a menționat pe băiețelul ei, Vladimir care,

de altfel, i-a făcut să suspine pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu a fost aboslut fascinat de micuț și a mărturisit că și el și-ar fi dorit să aibă o fetiță pe care să o cheme Nora.

Citeste si: Anunțul fulgerător făcut de Nicoleta Dragne cu băiețelul în brațe la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații au avut lacrimi în ochi în timpul momentului concurentei

Nicoleta Dragne, eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "Te felicit și eu încă o data și să știi că ai un băiat absolut superb, ador și numele, e minunat. Să iți trăiască și să te bucuri de el și el de tine. Mi-ar fi plăcut să am și eu o fetiță pe care să o cheme Nora asta pentru că și Nora Iugă este pentru mine un model și un reper în viață, dar uite că nu s-a întâmplat până acum și e un pic cam tărziu."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce Ilinca Vandici a anuntat concurenta eliminata, adica pe Nicoleta Dragne, multe dintre concurente au fost de-a dreptul uimite de rezultat pentru ca se asteptau ca Mellina sa plece.

Pana si ea a fost ferm convinsa ca va pleca din competitie. Cu toate acestea, cea mai afectat a fost vizibil Ruxi care a si declarat ca pentru ea a fost socul zilei.

Citeste si: Cine a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! Celebrities dintre Mellina, Raluca Dumitru si Nicoleta Dragne. Răsturnarea de situație care le-a lăsat pe concurente fară cuvinte

Reactia lui Ruxi dupa eliminarea Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

" Ruxi: "Asta a fost socul zilei, nici nu stiu să descriu ce simt. Simt o groaza de lucruri, socata, panicata, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurenta și cu prezenta și cu inteligenta, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie aceasta emisiune și poate am rămas singura de tot și de aia zic că poate sunt speriata.

Nu mai am tovarășe cu care să schimb o gluma că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu stiu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai exista nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu stiu..."