Prima reacție a lui Theo Rose după declarațiile lui Carmen Hara la adresa ei și a lui Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre că m-am grăbit eu să fac copii"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 sep 2023, 04:40
Theo Rose, prima reactie dupa declaratiile facute de Carmen Hara la un post TV
Sursa: Instagram

De cand artista a aflat ca este insarcinata, au aparut zeci de articole la adresa relatiei pe care o are cu viitorul tatic, Anghel Damian.

Una dintre persoanele care si-au dat cu parerea in legatura cu relatia celor doi si cu faptul ca vor deveni parinti este nimeni alta decat celebra Carmen Hara care a vorbit in cadrul unor emisiuni TV despre viitorul celor doi ca si cuplul si despre faptul ca Theo Rose a ramas insarcinata. La un moment dat, satula de aceste preziceri, mama lui Theo Rose a luat atitudine si a vorbit deschis despre reactia lui Carmen Hara si despre faptul ca nu ar fi trebuit sa comenteze despre ce se intampla in viata fiicei sale.

Insa, aceasta declaratie a fost interpretata, iar acum Theo Rose se confrunta cu alte articole pe baza acestui subiect, toate rastalmacite.

Theo Rose, prima reactie dupa declaratiile lui Carmen Hara

Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. Când văd că o doamnă numerolog a zis ce a acitit ea acolo în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii. 

Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Citește și: Exclusiv! Otilia Bilionera, cerută de nevastă. Cântăreața se mărită cu iubitul turc: "Mă sperie, ce-i drept. Nu imi plac nunțile"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose a confirmat sarcina pe Instagram

Theo Rose si Anghel Damian vor deveni parinti anul viitor, iar vestea a fost confirmata de catre artista pe Instagram: "Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să strigați "nepoate sau -nepoată", depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul.

Vă pup!”, este mesajul transmis de Theo Rose.