Prima reacție a pasagerilor din autocarul care a fost strivit de delimitatorul de viteză de la Pasajul Unirii. Șoferul ar fi condus 16 ore neîntrerupt

Author: Lavinia Medrea

 Șoferul ar fi condus 16 ore neîntrerupt

Sursa: Kanal D

Ieri, 23 decembrie 2022, un autocar care transporta 47 de turiști din Grecia a lovit delimitatorul de viteză de la Pasajul Unirii care, ulterior, a strivit vehiculul.

O pasageră care se afla în autocar a declarat că șoferul ar fi condus 16 ore fără întrerupere, conform Digi24. Autocarul plecase din Volos și a mers 900 de kilometri. În urma accidentului, o persoană a murit iar alte 22 au fost rănite.

Prima reacție a pasagerilor din autocarul accidentat la Pasajul Unirii

Ieri, 47 de turiști greci se aflau într-un autocar în România, sosiți pentru sărbătorile de iarnă.

Pasagerii care nu au fost răniți în accident au mers la hotelurile unde urmau să se cazeze, fiind duși cu un microbuz al Pompierilor pentru a-și recupera bagajele după incidentul în care autocarul a lovit delimitatorul de viteză de la Pasajul Unirii și care s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 22.

Citește și: Accident mortal la intrarea în Pasajul Unirii: o persoană a murit, iar alte 22 de victime au fost transportate la spital, după ce un autocar plin cu pasageri a lovit limitatorul de înălțime VIDEO

Mulți turiști sunt încă în șoc și au refuzat să ofere orice fel de declarații presei, iar ei care au acceptat să vorbească au refuzat să fie filmați. Aceștia spun că sunt dezamăgiți de modul în care a decurs călătoria, dar și că autocarul dispunea doar de un șofer care a condus din Gregia până în România fără să ia pauză. Poate oboseala a contribuit la această cursă nereușită, pentru care turiștii au plătit 165 de euro.

În acest preț era inclusă și o călătorie în Transilvania, iar mâine ar urma să vină un alt autocar din Grecia care să-i ducă pe oameni înapoi acasă.

Câte accidente au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii

De la reinaugurarea Pasajului Unirii din București, două autocare au rămas blocate în pasaj pentru că nu au ținut cont de limita de înălțime, asta la doar două zile după ce au fost finalizate lucrările de reabilitare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a făcut un bărbat din Bihor după ce și-a bătut iubita, a făcut accident și a fugit de poliție! Este incredibil ce s-a întâmplat cu agresorul

Pe data de 9 septembrie 2022, un tir a rămas blocat în Pasajul Unirii, reușind să rupă delimitatorul de înălțime.

În urma acestui incident, traficul a fost restricționat în pasaj.

Pe 21 septembrie 2022, o camionetă cu o greutate de 7,5 tone a rămas blocată în Pasajul Unirii din Capitală, pe prima bandă de mers dinspre Universitate către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Pe 26 septembrie 2022, un alt autocar a rămas blocat din cauza delimitatorului de înălțime.

Pe 18 octombrie 2022, sute de oameni au rămas blocați în pasaj, după ce o mașină în care se aflau trei adulți și un bebeluș a luat foc în mijlocul drumului.

Benzile s-au umplut cu vehicule, iar pompierii cu greu au ajuns la fața locului. 

Pe 20 octombrie 2022, un autocar, al patrulea la număr, a rămas blocat în delimitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.