Prima reacție a Paulei Seling după ce s-a aflat că a divorțat după 17 ani de căsnicie: „Gânduri, pregătiri”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 iul 2023, 00:45

Prima reacție a Paulei Seling după ce s-a aflat că a divorțat după 17 ani de căsnicie

Sursa: Facebook

Paula Seling a postat pentru prima dată în mediul online de când s-a aflat public să a divorțat de Radu Bucura.

După vestea că Paula Seling și Radu Bucura au pus punct poveștii lor de iubire și au divorțat după 17 ani de căsătorie. Cei doi s-au separat fără vâlvă, departe de ochii lumii și fără să motiveze decizia. Acum, Paula Seling a reacționat pentru prima dată, după ce în spațiul public au apărut zvonurile despre divorț.

Puala Seling, mesaj pentru fani după divorț

Toată lumea a fost luată prin surprindere cu această veste, nimeni nu se aștepta ca un cuplu atât de longeviv și frumos să ia această decizie. Se pare că cei doi au divorțat în mare secret după aproape două decenii în care au conviețuit împreună. Totodată, fanii artistei s-au speriat că aceasta trece printr-o perioadă mai dificilă și ar putea renunța la concerte.

Ei bine, nici nu se pune problema de așa ceva. În urmă cu câteva ore, artista le-a transmis un mesaj fanilor, prin care le-a spus că este în toiul pregătirilor pentru concertul aniversar care va avea loc pe 3 noiembrie.

Citeste si: Paula Seling a divorțat?! Radu Bucura, primele declarații: "Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei”

„Vă îmbrățișez cu drag. Sunt pe drum spre repetiții pentru concertul aniversar de pe 3 Noiembrie, la Palatul Național.
Să aveți o zi minunată! ❤️”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Paula Seling a distribuit o postare în care se anunță faptul că la eveniment aceasta va concerta pentru prima dată alături de arhicunoscuta Monica Anghel.

„Gânduri, pregătiri, nerăbdare și imensă recunoștință. Vă aștept cu drag!”, a scris vedeta în dreptul acestei postări.

Așa cum era de așteptat, fanii i-au lăsat sute de mesaj artistei, prin care îi transmit gândurile lor bune.

„Chiar dacă nu ai timp să citești mesajele, noi îți dorim multă sănătate, să ai grijă de vocea ta”, „Mult succes! Ești o fată foarte frumoasă și o artistă cu o voce de aur!”, „O voce deosebită.

Felicitări Paula, ești minunată”, sunt doar o parte dintre mesajele de susținere pe care le-au lăsat admiratorii artistei.

Citeste si: ”M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit” Cum a început povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.