Prima reactie a razboinicei Roxana dupa ce a fost eliminata de la EXATLON! "Am plans, am cedat, nu mai suportam!" Iata ce marturisiri a facut despre cele mai dificile momente traite in competitie si despre conflictul cu fosta ei colega, Anca!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mai 2018, 14:32
video Foto(6)

Razboinica Roxana a facut primele declaratii, la scurt timp dupa ce a parasit competitia Exatlon.

In urma jocului de protectie jucat individual, seara trecuta, Vladimir Draghia, Ionut si Alex Nedelcu s-au calificat in semifinala, iar Stefan si Roxana au fost nominalizati pentru eliminare.


"Eu sunt bine, sunt fericita cu ce am realizat, cu performanta de aproape 2 luni de zile de cand am ramas in patru. Pentru mine, asta e o realizare, ca am ajuns pana aici, pana in semifinale.
Ma bucur ca la fiecare protectie pe care am jucat-o de cand am ramas in patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul imi doream sa castig puncte ca sa nu plece nimeni din vina mea. Cred ca am reusit sa aduc cate puncte a trebuit ca noi sa ajungem la 10! Cand o sa ajung acasa, o sa apreciez multe lucruri pe care, probabil, nu le apropiam! Ies cu fruntea sus si impacata si linistita ca am luptat pana in ultimul moment", a marturisit Roxana dupa ce a auzit vestea ca a fost eliminata!", a spus Roxana.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.