Prima reacție a Shakirei, după ce au fost făcute publice fotografiile cu ea într-o ambulanță. De curând, aceasta a confirmat despărțirea de Gerard Pique

Author: Andreea Buinoschi

Prima reacție a Shakirei, după ce au fost făcute publice fotografiile cu ea într-o ambulanță. De curând, aceasta a confirmat despărțirea de Gerard Pique

Sursa: Instagram

După ce Shakira a confirmat zvonurile legate de despărțirea de iubitul său, Gerard Pique, mai multe fotografii cu ea într-o ambulanță au fost făcute publice. În urma valului de mesaje pe care l-a primit din această cauză, artista a vrut să lămurească situația.

După 12 ani de relație, Shakira a anunțat că s-a despărțit de Gerard Pique, în acest fel, confirmând zonurile care au apărut de ceva vreme. Cu toate acestea, fanii artistei au avut parte de noi momente mai puțin plăcute, atunci când mai multe poze cu Shakira, aflată într-o ambulanță, au apărut.

Pentru a-i arăta că sunt lângă ea, internauții i-au trimis mesaje de susținere artistei și, de asemenea, i-au cerut să spună dacă se simte bine sau nu.

Așadar, Shakira a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat.

Citeste si: Shakira riscă să ajungă în spatele gratiilor! Ce a făcut cântăreața?

„Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută, recent, în ambulanță, în Barcelona. Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekend-ul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță, către spital, unde se recuperează în aceste momente.

Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și pentru susținerea voastră!”, a scris artista pe contul său de Twitter.

Suzy Cortez, un model internațional, susține că Gerard Pique a flirtat cu ea, deși era cu Shakira

După ce vestea că Shakira și tatăl copiilor ei se despart, o altă veste a luat cu asalt lumea mondenă.

Suzy Cortez, un model internațional, susține că Gerard Pigue, deși încă era cu Shakira, îi dădea mesaje.

Mai mult decât atât, mesajele se pare că nu erau unele deloc „cuminți”, motiv pentru care aceasta a decis să vorbeacă despre cele întâmplate. De asemenea, Suzy susține că Gerard Pique și-a exprimat gelozia din cauza faptului că aceasta și-a făcut un tatuaj cu numele lui Lionel Messi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva.

Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei.

Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram.

Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum, n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Suzy Pique, potrivit Marca, relatează Digisport.ro.

Agenția de PR a Shakirei și a lui Gerard Pique este cea care a confirmat zvonurile

După câteva zile în care zvonurile despre despărțirea lor au tot circulat, agenția de PR a celor doi foști iubiți a confirmat ceea ce se tot discuta.

Citeste si: REACTIA INCREDIBILA a unui pusti dupa ce fotbalistul Pique i-a oferit tricoul

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea!”, a fost mesajul transmis de către agenție, potrivit Digi24.ro.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?