Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a fost eliminata de la Australian Open

Author: B.M.
Actualizat: 29 nov 2020, 11:25
Simona Halep

Simona Halep a fost eliminata de la Australian Open dupa ce a pierdut meciul din semifinale cu Garbine Muguruza. Care a fost prima reactie a romancei.

Romanca a fost invinsa in doua seturi cu scorul de 6- 7, 5- 7. Meciul a durat putin peste doua ore si a fost unul strans, plin de momente tensionate. In prima parte a jocului Simona Halep a ratat doua mingi de set si a avut o iesire nervoasa, distrugand o racheta pe teren.

In al doilea set Halep parea ca si-a revenit, reusind sa se desprinda de Muguruza cu scorul de 5- 3.

Muguruza a revenit insa si a reusit sa castige si al doilea set cu scorul de 7- 5.

In finala Australian Open Garbine Muguruza va juca cu Sofia Kenin, numarul 15 WTA, care a trecut in semifinala de Ashleigh Barty.

Citeste si: Simona Halep: ce avere a facut de cand joaca in WTA Tour

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a fost eliminata de la Australian Open

Garbine Muguruza a declarat la finalul meciului ca stia ca va fi un meci greu, insa nu s-a gandit in niciun moment ca nu ii va face fata Simonei Halep.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Nu gandesti asa. Am inceput acum doua saptamani, dar gandesti fiecare meci in parte. Mai am un joc.

Nu m-am gandit ca Simona e in fata mea. stiam ca o sa fie un meci greu cu Simona Halep.

"Am ramas aproape de ea, am dat tot ce am putut. Mai am rezerve, acum trebuie sa ma recuperez bine", a spus Garbine Muguruza.

Simona Halep a marturisit ca este extrem de afectata dupa ce a fost eliminata de la Australian Open.

" Doare să pierd în acest fel. Sufăr, trebuie să recunosc. Cred că aș fi putut juca cu mai mult curaj în punctele decisive, dar nu am făcut-o. În momentele decisive, Garbine Muguruza a fost mult mai curajoasă decât mine ”, a declarat Simona Halep.

Ce loc are Simona Halep in WTA dupa ce a fost eliminata de la Australian Open

Desi a fost eliminata in semifinala la Australian Open, Simona Halep va urca o pozitie in clasamentul WTA, ajungand de pe locul 3 pe locul 2, cu 6.101

puncte. Pe primul loc se afla australianca Ashleigh Barty, cu 8.367 puncte. Pe locul 3 este Karolina Pliskova, cu 5.290 puncte.

Garbine Muguruza era pe locul 32 WTA la inceputul Australian Open. Odata cu accederea in finala turneului, ea ajunge pe locul 16, cu 2.527 puncte. Daca va castiga Australian Open, Garbine Muguruza va ajunge pe locul 12 WTA, cu 3.227 puncte.

Citeste si: Simona Halep a vorbit despre retragere! S-a intamplat chiar dupa meciul cu Putintseva!

 

Taguri: