Prima reacție a Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc: ”Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”

Author: Diana Tilă

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, joi, 8 septembrie, după doar un an de căsnicie. Iată care a fost prima reacție a sportivei.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, joi, 8 septembrie, după doar un an de căsnicie. Cei doi au fost prezenți la biroul notarial pentru a oficializa despărțirea. Iată prima reacție a Simonei după separarea de partenerul său.

Citeste si: Simona Halep a ieșit din biroul notarului cu zâmbetul până la urechi, în timp ce Toni Iuruc s-a ținut de glume pe seama separării de sportivă: ”Motivul e eliminarea din turul 1 de la US Open”

Prima reacție a Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc

Recent, Simona Halep a oferit prima reacție după divorțul de Toni Iuruc. Tenismena a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale, în care a vorbit despre separarea de cel cu care a fost căsătorită civil timp de un an.

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său.

Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”
, a transmis Simona Halep pe rețelele de sociale.

Citeste si: Ce avere au de împărțit Toni Iuruc și Simona Halep, în urma divorțului? Ce se întâmplă cu locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Toni Iuruc, declarații despre divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc a fost cât se poate de ferm în privința divorțului de campioană. Omul de afaceri a precizat că pur și simplu au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate.

Citeste si: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:“Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!”, a mărturisit Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani. La data de 15 septembrie 2021 s-au cununat civil. Anul acesta, pe data de 13 noiembrie, cei doi aveau să-și unească destinele și în cadrul unei ceremonii religioase. Locația

era Cazinoul Sinaia, iar la eveniment ar fi trebuit să participe în jur de 300 de persoane, care primiseră deja invitații

Cu toate astea, Halep și partenerul său au amânat tot și au decis să divorțeze