Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea în meciul cu Paula Badosa: „Nu-s așa rea” Sportiva a revenit pe teren după suspendare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 mar 2024, 10:05

Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea în meciul cu Paula Badosa: „Nu ştiam cum o să mă descurc” Sportiva a jucat primul meci după suspendare

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep a revenit pe teren, unde a jucat primul meci după suspendarea de 18 luni, redusă de la 4 ani. Deși înfrântă de Paula Badosa, sportiva este mândră de performanța sa după o lugă perioadă în care nu a jucat.

Simona Halep a marcat o revenire emoționantă pe terenul de tenis la Miami Open, deși a fost învinsă de Paula Badosa, într-un meci care a marcat sfârșitul unei pauze competiționale de 569 de zile, cauzată de o suspendare pentru dopaj.

În ciuda înfrângerii în fața jucătoarei spaniole, clasată pe locul 80 WTA, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-3, după aproape două ore de joc, fostul lider mondial a exprimat un sentiment surprinzător de optimism și mulțumire față de performanța sa.

Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea în meciul cu Paula Badosa

Sportiva româncă este mai fericită ca niciodată, după revenirea pe terenul de tenis. Aceasta susține că doar prin muncă fizică și antrenament a reușit să își mențină performanțele ridicate și o condiție fizică bună.

Deși nu a câștigat în meciul cu adversara Paula Badosa, Simona Halep este recunoscătoare pentru publicul său și pentru susținerea de care a avut parte.

Ea mai susține că acesta e doar începutul și își propune să revină în forță pe teren.

Citește și: Când va reveni Simona Halep pe terenul de tenis. “ Vreau să resimt energia publicului”. Sportiva a anunțat deja prima competiție la care va participa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Paula a fost o adversară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezenţa mea pe teren, de faptul că atâţia oameni mă susţin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulţi în tribune, mereu mă simt ca şi cum joc acasă, au fost gălăgioşi în sensul bun şi mă ajută. A fost familia, dar şi prieteni apropiaţi alături de mine.

După primele cinci puncte pierdute am fost foarte nervoasă, am ştiut că va fi greu, nu ştiam la ce să mă aştept, dar încet mi-am intrat în ritm, am câştigat primul game şi mi-am spus: hai, că nu-s aşa rea, va fi bine, ştiam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine.

Am spus mereu că deşi dacă te antrenezi mult, nu este ca la un meci oficial, dar m-am menţinut în formă făcând antrenamente la sală, nu am jucat mult teni în ultima lună, nu m-am îngrăşat, deci a

fost un lucru bun. Sigur, nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar mă simt bine, m-a ajutat munca la sală în fiecare zi. Nu am avut niciun plan făcut, am aşteptat decizia, venirea aici a fost din dragoste pentru tenis. A fost rapid, este prea devreme să vorbesc despre planuri de viitor, mă duc acasă, trebuie să mă antrenez mai mult, nivelul este foarte ridicat în aceste zile.Tenisul
este foarte puternic în aceste zile, nu ştiam cum o să mă descurc, dar a fost destul destul de bine pentru primul meci, vom vedea”
,
a declarat Simona Halep, potrivit News.ro.

Cum a fost revederea Simonei cu antrenorul Patrick Mouratoglou

Reîntâlnirea cu antrenorul Patrick Mouratoglou a fost, de asemenea, un moment semnificativ pentru Halep, subliniind faptul că nu își dorește să țină nimănui ură și să lase loc de bună ziua.

„M-am văzut cu Mouratoglou acum două zile, îi doresc succes cu Rune, dar am terminat să lucrez cu el, dar da, ne-am salutat, eu salut pe toată lumea, nu ţin supărare, nu am ură”.

Decizia TAS de a reduce suspendarea Simonei Halep a deschis calea pentru o revenire impresionantă, care, chiar dacă a fost marcată de o înfrângere, a demonstrat curajul și determinarea sportivei de a se întoarce mai puternică.

„Părinţii mei mi-au spus că adevărul învinge întotdeauna şi mereu am crezut asta. Am ştiut că sunt curată, că nu am făcut nimic rău şi am crezut că este imposibil să fiu suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut. Momentul cel mai greu a fost când am auzit că am fost suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut, a fost greu de gestionat, decizia m-a distrus puţin”, a mai spus Halep.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?