Prima reacție a Simonei Halep privind zvonurile despre relația dintre ea și Joao Monteiro. ,,Despre relația mea cu Joao...''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 aug 2023, 15:38

Relația dintre Simona Halep și Joao Monteiro 

Sursa: as.ro

În ultimele zile, în presă s-a vehiculat că Simona Halep ar avea o relație cu Joao Monteiro. Ulterior, sportiva a reacționat pe rețelele sociale vizavi de aceste zvonuri.

În ultima vreme, au tot circulat informații precum că, după divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep ar fi într-o nouă relație.

Citește și: Vestea momentului pentru Simona Halep! Organizatorii US Open au făcut tristul anunț. Ce se întâmplă cu sportiva în aceste momente

Relația Simonei Halep cu Joao Monteiro

Simona Halep a decis că este momentul să ia cuvântul, pentru ca zvonurile să nu înflorească și mai tare.

Pe pagina personală de Instagram, sportiva a demontat speculațiile conform cărora ar forma un cuplu cu Joao Monteiro.

Acesta din urmă a primit un mesaj de la un internaut, care i-a transmis: ,,Ai grijă de S❤️…”, potrivit sport.ro. 

„Am tot citit articolele inventate despre relaţia mea cu Joao. Este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulţumesc.",  a mărturisit Simona pe InstaStory, conform news.ro.

Citește și: Simona Halep ar putea rata US Open și suma de trei milioane de dolari. Când va fi anunțată decizia finală în cazul scandalului de dopaj

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a evoluat scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

În ultima săptămână din luna iunie, Simona Halep a fost audiată în cazul de dopaj, iar recent aceasta a primit o veste nu prea plăcută din partea avocatului său.

În cadrul respectivelor audieri, sportiva a venit cu dovezi care să ateste faptul că dopajul a fost accidental. De circa un an, Simona Halep este suspendată provizoriu, iar specialiștii susțin că aceasta riscă să fie penalizată dur.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toţi experţii pe care i-am avut. Avocaţii, de asemenea, a fost şi Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici şi apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai uşor când spui adevărul şi am simţit că totul o să fie bine.

Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte ştiu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni şi nu am primit absolut nicio ştire despre decizie. M-am antrenat din greu, am şi postat pe reţelele media pentru că am vrut să împărtăşesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată şi că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie”, a spus Simona Halep, conform Eurosport.

Sportiva a adăugat că este dezamăgită din cauza demersurilor lente:,, Este aproape imposibil să stai să aştepţi atât de mult pentru o decizie, dar aşa cum am spus nu am ce să fac prea multe şi va trebui să aştept".

Aceasta a fost depistată că a consumat Roxadustat, iar acum așteaptă decizia finală a forurilor internaționale de tenis, în legătură cu cazul său. Cât timp a stat pe tușă, Simona a coborât pe locul 1140 în clasamentul WTA.

Citește și: Mărturia care ar putea scăpa-o pe Simona Halep de suspendare. Tenismena a fost audiată la Londra

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?