Prima reactie a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021! Ce a scris vedeta dupa ce a intrat in posesia telefonului

Autor: Alice Popescu
Simona Hapciuc a parasit competitia Survivor Romania 2021

Simona Hapicuc a fost eliminata aseara din competitia Survivor Romania 2021 dupa ce a primit cele mai putine voturi din partea publicului. Roxana Nemes si Majda au fost si ele propuse spre eliminare.

Simona Hapciuc a reusit sa aduca puncte decisive in lupta pentru jocul de comunicare si cat a fost in competitia Survivor Romania 2021  a demonstrat ca poate fi o luptatoare redutabila, insa unii dintre Faimosi au hotarat sa o trimita spre eliminare, lucru care a intristat-o profund pe Simona deoarece stie si a dovedit ca nu ea este veriga slaba. Mai mult, astfel, a incalcat si o promisiune facuta lui Dimitrie, fiul ei, cand i-a spus ca mama lui va ajunge pana in Finala, insa Faimoasa s-a impacat cu rezultatul din seara eliminarii si si-a lua la

revedere doar de la cei pe care i-a considerat apropiati in competitie. 

Simona Hapciuc, primul mesaj dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

"Sunt foarte fericita pentru ca parasesc competitia cu capul sus, am castigat de doua ori in ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu il va vedea la televizor si va vedea ca

mama lui a castigat. Din punct de vedere sportiv, consider ca nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au facut alte jocuri, insa voi fi fericita ca voi merge la puiul meu,"
 
a declarat Simona Hapciuc dupa ce a auzit votul decisiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, la cateva ore dupa ce s-a incheiat consiliu de eliminare, Simona a reusit sa intre in posesia telefonului ei si a scris un mesaj tuturor celor care au sustinut-o in competitie. "Sunt foarte impacata cu eliminarea mea, va multumesc pentru toata sustinerea si va promit ca dupa ce mananc si dorm, va voi raspunde la fiecare in parte. A fost o zi grea si va rog sa imi permiteti cateva ore de somn.

Sunt coplesita de miile de mesaje de la voi, vreau sa va asigur ca sunt foarte bine si va multumesc pentru incurajare."

Simona Hapciuc, eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea lui de sanatate si despre realatia cu Musty

Simona a recunoscut  in competitia Survivor Romania 2021 ca unii colegi din echipa Faimosilor au facut jocurile in asa fel ca ea sa fie trimisa astfel spre eliminare. Si Razboinicii au fost extrem de surprinsi sa vada cum Simona a fost eliminata si au recunoscut ca nu merita, fiind o concurenta foarte buna. Musty a fost si cel care a luat cuvantul in consiliu si a spus raspicat ca Faimosii nu prea pun accent pe valoare femeilor din echipa lor, fiind de cele mai multe ori pe planul doi.

Multi se asteptau ca Sebastian Chitosca  sa fie propus spre eliminare si sa plece.

"Am inceput sa vizualizat revenirea la baiatul meu, e Universul meu, pentru el exist si fac totul. Faptul ca ma voi intoarce la el sa vina mai usor. Daca va fi sa plec, mi-ar parea foarte rau sa plec, dar cand am plecat, i-am spus ca nu stiu daca voi castiga, dar pentru tine va ajunge mama printre cei ma buni, in Finala si cred ca s-a vazut ca eu am dat totul din mine si am incercat sa fiu mai buna. Dar unii colegi mi-au frant aripile si au hotarat sa ma trimite acasa si incalc promisiunea facuta copilului meu. Daca asa va fi, asta a fost voia lui Dumnezeu."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.