Prima reactie a sotiei lui Ionut de la Razboinicii (Exatlon) dupa ce a decis sa se desparta de el! Si-a varsat of-ul pe Facebook si sute de oameni au reactionat cand au citit motivul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 iun 2018, 13:20

Zvonurile despre despartirea dintre cei doi au circulat de mai multa vreme, insa Nela a lamurit lucrurile printr-o postare ampla pe Facebook.

"Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primeşti atâta iubire şi respect. Cred că nici acum nu eşti, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înţelegi că dragostea nu înseamnă doar atracţie fizică şi un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veşnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârşit cu un chip frumos.

 

Şi mai ştii ce? Când o să simţi că totul s-a sfârşit, învaţă să vorbeşti. Învaţă că omul de lângă tine merită să ştie adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună.

 

Îţi doresc să fii fericit. Nu te învinovăţesc.

 

Cu drag,

 

Femeia care te-a iubit cel mai mult.", a  scris Nela pe Facebook.

La scurt timp dupa ce Ionut s-a intors de la Exatlon cei doi au plecat in Belgia, insa Ionut s-a intors singur in Romania dupa cateva saptamani.
Primele zvonuri despre despre despartirea lor au aparut in momentul in care Nela a sters toate pozele cu Ionut de pe contul ei de Facebook, dar sportivul a negat informatiile.

Situatia a fost lamurita de Nela prin aceasta postare:

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.