Prima reactie a sotului Andreei Balan dupa ce artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii

Autor: Bogdan Mihai

Veste soc despre Andreea Balan: artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe care a avut-o aseara.

Informatia a fost confirmata chiar de sotul artistei, George Burcea. Din fericire, in urma eforturilor facute de medici, Andreea Balan a fost readusa la viata iar in prezent atat ea, cat si fetita pe care a nascut-o se simt bine.

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi.

Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg.

"Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea", a declarat George Burcea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit unor surse din cadrul spitalului in care a nascut, fiica Andreei Balan a primit nota 10 la nastere.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.