Prima reactie a Stefaniei si a lui Adelin dupa ce au fost eliminati de la "Puterea Dragostei"! Ce mesaj important le-au transmis fanilor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 ian 2019, 10:45

In editia de ieri a competitiei "Puterea Dragostei" a avut loc un moment fara precedent!

Stefania si Adelin au fost descalificati din cauza ca nu au respectat cea mai importanta regula a emisiunii: cei doi au fost surprinsi intalnindu-se in afara concursului.

Iata ce mesaj a postat Stefania pe contul ei de Facebook, dupa ce a parasit competitia impreuna cu partenerul ei:

"Incep prin a spune ca si noi avem un regret pentru ca am parasit casa in acest mod.

Suntem constienti de faptul ca regulile sunt reguli, insa despartirea a fost cu adevarat dureroasa si emotionanta!

"Ne asumam tot ce am facut si in acelasi timp ne cerem scuze celor care ne-ati sustinut si ati avut incredere in noi! Vrem sa precizam faptul ca nu am desconsiderat pe nimeni si nu au fost fapte lipsite de bun simt. Cred ca sentimentele au fost mult mai importante pentru noi, iar consecintele s-au vazut in episodul de astazi . 

"Am trait o experienta unica, intr-o tara frumoasa, alaturi de oameni minunati! O parte din implinirea noastra se datoreaza si dumneavoastra, celor de acasa care ne-ati incurajat si sustinut de la inceput pana la sfârsit!!! Multumim celor care au trait momentele la aceeasi intensitate cu noi, care ne-au votat zilnic si ne-au incurajat ! 

"Am sa las mai jos o mica parte din toate mesajele frumoase primite numai astazi.

Am simtit nevoia sa multumesc public tuturor deoarece sunt foarte multe si imi doresc sa stiti ca am apreciat implicarea. (Nu ma asteptam sa fiti intr-un numar atât de mare).

"Sper sa fiti in continuare alaturi de noi sa vedeti evolutia relatiei si in afara emisiunii! Team Ştefania si Adelin! Puterea dragostei!", a scris Stefania pe contul ei de Facebook.

 

Taguri: