Prima reacție a tatălui care și-a călcat accidental copilul cu mașina: „Îngerașul meu scump”. Bărbatul s-a urcat băut la volan

Autor: Diana Bostan

Mathias este băiețelul călcat accidental cu mașina de tată

Sursa: Facebook/ Observatornews

Bărbatul care și-a ucis copilul din greșeală, în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele, își strigă durerea în mediul online. Iată ce a transmis tatăl copilului!

O familie din Botoșani este profund îndurerată după ce Mathias, copilul lor de doar un an și jumătate, a murit într-un cumplit accident petrecut în curtea casei lor. Tragedia s-a produs în momentul în care tatăl, aflat la volanul mașinii, a efectuat o manevră de mers cu spatele, fără a observa că micuțul se află chiar în spatele mașinii.

Bărbatul își strigă durerea pe rețelele sociale

Într-o zi aparent normală, micuțul Mathias se juca liniștit în curtea casei, moment în care a avut loc tragedia. Tatăl său, aflat sub influența alcoolului, a încercat să efectueze o manevră cu mașina, fără să realizeze ce dezastru urma să provoace.

Citește și: Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit! Care era, de fapt, relația dintre cei doi tineri: „Nu ştiu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu”

Din păcate, tatăl nu a observat că micuțul Mathias se afla în spatele mașinii și l-a lovit accidental dând cu spatele. Conștientizând imediat greșeala, a sunat disperat la serviciile de urgență. Mama lui Mathias a alergat cu disperare, ținându-și copilul în brațe, pentru a întâmpina echipajul SMURD. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar eforturile lor au fost zadarnice. Inima lui Mathias a cedat, lăsând familia cufundată în durere și doliu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Drum lin către ceruri îngerașul meu scump. Dumnezeu sa te odihnească în pace!!", a transmis tatăl băiatului, acuzat de ucidere din culpă, potrivit  observatornews.ro

Mama micuțului decedat nu-și revine din șoc

Paula, mama micuțului Mathias, este în stare de șoc după tragicul accident.

Cu inima zdrobită, abia poate să-și accepte pierderea, rămânând aproape mută de durere. Familia și prietenii încearcă să o sprijine în aceste momente cumplite, dar nimic nu pare să alunge golul lăsat de dispariția copilului ei.

Citește și: Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul efectua o manevră de mers cu spatele

„Inima și sufletul meu ieri s-a ridicat la ceruri,odihnă veșnică copilul meu iubit! Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat, cum mai trăim noi fără tine!”,

a fost mesajul transmis de mama copilului pe Facebook, potrivit sursei menționate anterior.

Potrivit observatornews, poliția a demarat rapid o investigație pentru a clarifica circumstanțele tragediei. Tatăl copilului a fost testat cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a determina cu precizie nivelul de alcool din organism. Cercetările poliției continuă sub suspiciunea de ucidere din culpă, în încercarea de a face lumină asupra acestei drame cumplite.