Prima reacție a Vioricăi de la Clejani după ce Margherita a fost înjunghiată cu un bisturiu pe stradă, în Capitală. Artista este foc și pară

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 aug 2022, 22:27

Viorica de la Clejani a reacționat după ce Margherita a fost înjunghiată pe stragă de un bărbat pe trotinetă.

Viorica de la Clejani a făcut primele declarații, după ce fiica ei a fost atacată cu o seară în urmă de un bărbat pe trotinetă, în centrul Capitalei. Margherita a fost la un pas să fi înjunghiată. Polițiștii îl caută și în aceste momente pe agresor, mai ales că artista nu a fost singura victimă, la scurt timp, individul a mai atacat o adolescentă.

Viorica de la Clejani este foc și pară după ce fiica ei a fost la un pas să moară

Cântăreața de muzică de petrecere a declarat că fiica ei și-a petrecut toată noaptea la spital, iar după ce s-a externat a mers direct la poliție, cel mai probabil pentru declarații, căci și în momentul de față autoritățile sunt în alertă și îl caută pe agresorul pe trotinetă care a stârnit panica în Capitală.

Mai mult decât atât, Viorica de la Clejani este foc și pară și a avut o reacție dură la adresa justiției din România.

„Acum e bine, a stat toată noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe stradă, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toată planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune. Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot.

Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”,  a declarat Viorica de la Clejani pentru  Playtech.ro . 

Citeste si: Alertă în București! Mai multe femei, înțepate cu un ac de un bărbat pe trotinetă, pe Calea Victoriei- Agresorul nu a fost prins

Întregul eveniment a avut loc seara trecută, în jurul orei 21:00, când autoritățile au fost alertate că o femeie a fost înjunghiată de un individ pe trotinetă în centru Capitalei, la scurt timp, agresorul a făcut

o nouă victimă, însă aceasta nu a fost nevoită să meargă la spital.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.”,  a transmis într-un comunicat DGPMB.

Citeste si: În ce stare se află Margherita de la Clejani după ce a fost înjunghiată de bărbatul de pe trotinetă