PRIMA REACTIE din partea familiei - Andrei Nastase: "Tata are acum nevoia sa stie ca nu este singur". MESAJUL emotionat postat fiul lui Adrian Nastase pe Facebook

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

Andrei Nastase, fiul cel mare a lui Adrian Nastase a vorbit intr-un post pe pagina sa de Facebook despre clipele grele prin care trece, dar si despre care este cea mai mare dorinta a lui din momentul de fata.

"Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu", a scris pe Facebook Andrei Nastase.

 

ADRIAN PAUNESCU- COLIND PENTRU TATA BOLNAV


Tata amarît, ce-ai patit de toate, Iti colind atît, multa sanatate.

Iubitul meu tata, cel aspru in toate,

Tu nu ai avut niciodata dreptate

Ca aspra ti-e mina ce-a fost sa ma bata, Dar azi ti-o sarut ca slabita ti-e, tata.

Si uita-te, dragule, casa-i senina

Si pomii si fiii sînt toti în gradina, Apuca de clanta cu mina trudita,

Sa stii ca-i minciuna, tu nu ai flebita.

Batrine al meu, eu ti-as da milioane —

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

La cîte-ai avut pîn'-acum ghinioane —

Ma rogi sa-ti mai spun ce-i cu lumea, cu tara,'

Dar vezi

ca tusesti si mai lasa tigara.

De ce te-ai uscat, parca esti pergamentul

Pe care bunicul si-a scris testamentul|

Si nu mai tresari la postas cînd te cheama

Ca nu sînt vesti proaste, sa n-ai nici o teama.

As vrea sa-ti colind, trecatorule tata, Macar sa te simti si tu mare o data.

Parinte al meu, toti ai casei sînt bine Si vitele-n curte întreaba de tine. 

 

El a mai spus ca inecarca sa fie in continuare fiul cel mare, ascultator. Cat despre vineri, 22 iunie, zi in care Adrian Nastase se afla de obicei impreuna cu familia pentru a-si sarbatori ziua de nastere planurile s-au schimbat dramatic. Si in loc sa sarbatoreasca Andrei a spus ca:  "Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul...."un

fel de testament public"... Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi..."