Prima reacție publică a lui Vlad Pascu „Nu pot da timpul înapoi” Tânărul a fost scos din arest și dus la audieri

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 sep 2023, 12:30

Vlad Pascu a fost dus la audieri

Sursa: Inquam- Octav Ganea

Vlad Pascu a fost scos din arest și dus la audieri. Șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai susține că îi pare rău și că nu poate da timpul înapoi.

În ziua în care procurorii DIICOT au lansat „Operațiunea Hidra”, Vlad Pascu a fost scos din arest și dus la audieri.

Vlad Pascu, prima reacție publică după tragedia provocată la 2 Mai

În această dimineață, Vlad Pascu a fost dus la sediul DIICOT pentru audieri, acolo unde sunt audiați și părinții acestuia. Polițiștii au descins în locuința mamei sale, joi dimineață.

Citește și: Ce este Operațiunea Hidra? Polițiștii descind acasă la mama lui Vlad Pascu, dar și la prietenii bănuiți de trafic de droguri

După ce a ieșit din sediul DIICOT, șoferul drogat care a luat viața a doi tineri, a avut și un mesaj pentru familiile acestora: „ Îmi pare rău, nu pot da timpul înapoi”, a spus acesta.

Citește și: Se iubesc și dincolo de moarte. Natalia și Norbert sunt tinerii care au avut parte de un sfârșit tragic. Ce a apărut pe banca fetei în prima zi de școală?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

11 percheziții au avut loc în această dimineață în Capitală, printre care și mama lui Vlad Pascu. Persoanele vizate au intrat în legătură cu șoferul drogat, înainte ca acesta să comită teribila tragedie. Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze mai mulți martori din ziua tragediei de la 2 Mai.

Audieri pe bandă rulantă la sediul DIICOT

Procurorii DIICOT au denumit această operațiune, „Operațiunea Hidra”, având în vizor adolescenți proveniți din familii cu o stare financiară bună și care au desfășurat activități în Capitală, dar și în stațiunile de pe litoral, în

această vară.

Citește și: Vlad Pascu, abandonat de familie! Cine este singura persoană care l-a vizitat pe șoferul drogat în arest

Acești tineri înstăriți ar fi distribuit cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în mai multe localuri și cluburi de lux. Polițiștii urmează să stabilească în ce condiții și de la cine făceau aceștia rost de substanțele interzise, pe care apoi le distribuiau mai departe în cercul persoanelor influente.

Citește și: Cine este polițistul din Brașov, prins cu 1 kilogram de droguri în mașină? „Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire”

Alte trei persoane sunt vizate de aceste percheziții, trei tineri care ar fi fost surprinși în preajma lui Vlad Pascu, cu o seară înainte de tragedie.

Aceștia sunt cunoscuți ca fiind consumatori de substanțe interzise și există posibilitate ca cei patru să fi consumat droguri împreună, chiar înainte de teribilul accident. Ei au fost duși la audieri în această dimineață.

 

Taguri: