Prima sedinta foto a Adelinei Pestritu cu micuta Zeny! Ce au observat fanii la bebelusa la aproape o luna de la nastere?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 sep 2020, 04:10

Nu exista cuvinte de adoratie atunci cand Adelina Pestritu isi descrie fetita.

Vedeta impreuna cu tatal micutei si viitorul sot, au realizat cea mai emotionanta sedinta foto impreuna cu bebelusa Zenaida. Evident din poze nu putea lipsi catelusa Nobby care, se pare, s-a impacat cu gandul ca nu mai are exclusivitate in familie si o adora si ea pe Zenaida pazind-o non-stop.

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A  E D A (@adelina.pestritu) on

Imbracata cu cele mai fine outfit-uri, Zenaida a stat cuminte in bratele Adelinei, la poze si mai mult a si tras un pui de somn in timpul sedintei. Dupa ce vedeta si-a lasat fanii sa traga cu ochiul la pozele realizate cu fiica ei, acestia au putut remarca cat de mult seamana micuta cu tatal ei si au indemant-o sa mai faca un bebelus care sa semene si cu ea.

"Ce mult seamana bebelusa cu tatal ei!Trebuie neaparat sa mai faci un bebel care sa semene si cu tine fata frumoasa!", a remarcat o fana a Adelinei pe Instagram.

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A  E D A (@adelina.pestritu) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.