Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

,
Prima SEMIFINALA Survivor România
Cine sunt primi semifinaliști?

Începe prima semifinală de la Surivor România 2021. Concurenții se vor duela într-o suită de jocuri individuale. Cine se va califica în a doua semifinală?


In articol:

Se anunță o săptămână memorabilă la Survivor România, începe prima semifinală a competiției. Concurenții se vor confrunta într-o suită de jocuri individuale care le vor aduce calificarea în etapa următoare a competiției. Pentru a se propulsa în Marea Finală, concurenții trebuie să dea randament în cadrul probelor de departajare.

În această săptămână veți putea urmări Consiliile Live.

Prima SEMIFINALĂ de la Survivor România

Emoție, adernalină și amibiție, asta este tot ceea ce simt concurenții în aceste momente de maximă importanță. Începe cea mai intensă etapă de la Survivor România, semifinaliștii se vor duela într-o suită de jocuri idividuale care îi va propulsa în etapa următoare a competiție. Marea Finală este aproape, dorința și ambiția este uimitoare.

Prima SEMIFINALA Survivor România.
Primul joc din prima semifinala de la Survivor Romania

Daniel Pavel a anunțat că este o săptămână specială pentru concurenți.  Zanni, Elena, Marius, Andrei și Maria sunt ultimii concurenți rămași în competiția Survivor România 2021.

”Această săptămână este săptămâna deznodământului final, ne apropie de Marea Finală, suntem în a doua săptămână de jocuri individuale și marcăm astăzi începutul semifinalelor. Ne apropiem, iată, de finalul celei mai aprige și spectaculoase competiții de supraviețuire, competiție la care sângele îți pulsează în vene cu adenalină doar la auzul numelui ”Survivor”.

Aici, iată-ne, cei cinci supraviețuitori  rămași în competiție”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

Cine sunt primi semifinaliști de la Survivor Romania?

După un duel intens, cu adernalina care pulsează prin vene și cu o concentrare uimitoare, s-au decis primi concurenți care s-au precalificat în etapa următoare.

Primii care au cedat la proba de concentrare au fost Maria și Marius, în timp ce, Zanni, Elena și Andrei merg direct în semifinale.

Prima SEMIFINALA Survivor România.
Zanni este primul semifinalist

Jocurile sunt tot mai intense, iar energia și dibăcia sunt necesare la ultimele probe din semifinale.

Concurenții vor putea câștiga și o imunitate care îi va feri de o posibilă nominalizare în Consiliul care va fi Live în această seara.

Consiliile din această ultimă săptămână vor fi difuzate în direct din Republica Dominicană.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediția de joi, 8 iulie 2021- VIDEO. Primul joc din semifinalele Survivor România 2021!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediția de joi, 8 iulie 2021 - VIDEO. Primul joc din semifinalele Survivor România 2021!

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Alexandra Stan, mamă pentru prima dată? Faimoasa de la Survivor a făcut primele declarații despre copil

Celebra Carmen Harra, predictie uluitoare pentru Elena Marin! Ce se intampla cu Faimoasa? "Intotdeauna un copil este o binecuvantare"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies