„Prima zi de fizioterapie”. Cum se simte Valentin Sanfira după accidentul suferit în Italia. Cântărețul a ajuns în scaunul cu rotile după operație

Author: Lavinia Medrea

Cântărețul a ajuns în scaunul cu rotile după operație

Sursa: Instagram Valentin Sanfira

Valentin Sanfira și Codruța Filip, soția lui, au avut o vacanță cu final nefericit în Italia. Cântărețul de muzică populară a suferit un accident cu skijet-ul și a trebuit să fie operat de urgență.

Valentin Sanfira a ajuns în scaunul cu rotile după ce a fost supus unei operații. Doctorii italieni au avut grijă să-l facă bine pe cântărețul de muzică populară, iar acum s-a întors acasă, în România. 

Cum se simte Valentin Sanfira după accidentul suferit în Italia

După accidentul de skijet suferit în Italia, Valentin Sanfira a ajuns în scaunul cu rotile.

De curând, acesta s-a fotografiat și le-a transmis fanilor că se simte mult mai bine, fiind și prima zi de fizioterapie. 

Citește și: „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei

„Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie” , a transmis Valentin Sanfira, pe Instagram. 

Valentin Sanfira, accident de skijet în Italia

După ce s-a creat panică în presă și pe Internet, Valentin Sanfira a făcut primele declarații legate de starea în care se află. Interpretul de muzică populară a declarat că a fost internat în spital și că a avut nevoie de o operație la picior, dar în rest se simte bine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Așadar, de pe patul de spital, artistul a transmis un mesaj pentru fanii lui. 

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Citește și: „Ne-am rătăcit. Drumul este infernal de greu”. Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în Grecia, pe Muntele Athos. Ispitele au fost la tot pasul pentru artist și grupul cu care a mers

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți.

Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a transmis, pe Facebook, Valentin Sanfira.

 

 

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!