Prima zi de munca la oras! Au reusit soferii sa isi scoata masinile din muntii de zapada?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Trei zile si trei nopti a nins fara intrerupere! Doamne fereste sa fi avut nevoie sa circuli prin Capitala, ca riscai sa te ia pe sus vijelia.

Noroc ca s-a intamplat la sfarsit de saptamana si bucurestenii mai degraba s-au odihnit. Insa, in aceasta dimineata, au dat piept cu mormanele de nameti. Tot la lopata au ajuns. In afara de sport intens cu "datul la lopata", foarte multe lucruri nu sunt de facut.

Si dupa ce termini de deszapezit masina, ta gandesti ca poti sa mergi direct la serviciu! Ei, as! Daca nu ai nici lanturi, nici masina de teren, ar trebui sa te gandesti de 7 ori inainte sa te incumeti sa te urci la volan.

Daca pe sosele se circula destul de bine, pe stradutele mici si aleile dintre blocuri, plugul nici macar nu a trecut.

Asa ca oamenii se chinuie sa mearga pe urmele lasate de masini. Nici ca pieton nu ai viata usoara. Multi dintre bucuresteni au sperat ca au sanse sa ajunga mai repede la destinatie daca merg cu mijloacele de transport in comun. Dar s-au cam inselat! Dupa o dimineata chinuitoare, in care toata lumea a ajuns la serviciu asa cum a putut, concluzia o trage un domn, care a vazut si mai rele decat atat la vremea lui!
##VIDEO100108##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii