// Prima zi de școală 2021 // Mesaje și SMS-uri cu încurajări pentru elevi în prima zi de școală

Author: Amalia Georgescu
Mesaje pe care să le trimiți elevilor în prima zi de școală din anul școlar 2021-2022
Sursa: canva.com

Prima zi de școală 2021. La început de an școlar 2021-2022, elevii au nevoie de încurajări pentru a începe în forță cursurile. Iată ce mesaje și SMS-uri le poți trimite elevilor în prima zi de școală.

Prima zi de școală 2021. Noul an școlar 2021-2022 începe pe 13 septembrie, iar emoțiile sunt uriașe pentru elevii de toate vârstele. Aceștia se află în fața unui nou început, astfel că au nevoie de încurajări și de susținere în acest moment emoționant pentru ei. Ce mesaje și SMS-uri poți trimite elevilor în prima zi de școală? 

Prima zi de școală 2021. Mesaje și SMS-uri pentru elevi

Prima zi de școală 2021. La început de drum, orice încurajare este importantă, mai ales pentru elevii care urmează să susțină examene importante în acest an sau care acum fac cunoștință cu sistemul educațional. Indiferent de vârstă, elevii au nevoie de sprijin la început de an școlar și asta pentru a porni la drum optimiști, încrezători și cu forțe proaspete, gata să obțină rezultate remarcabile în anul școlar 2021-2022.

Prima zi de școală 2021. Dacă vrei să trimiți mesaje și SMS-uri cu încurajări pentru elevi la început de an școlar, noi îți propunem o serie de urări pe care să le faci elevilor pe 13 septembrie, atunci când începe noul an școlar. Cu siguranță vei reuși să le aduci un zâmbet pe față. Iată ce mesaje să îi trimiți unui elev care se află la început de drum și pentru care ziua de 13 septembrie va fi una încărcată de emoție.

Citeste si:|| STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2021-2022|| Ce vacanțe au elevii în anul școlar 2021-2022? Schimbare importantă anunțată de autorități!

„Un an școlar plin de realizări! Multă baftă!”

„Nu îți pierde motivația, luptă pentru a-ți depăși limitele și pentru a ajunge acolo unde îți dorești! Un an școlar cu multe realizări și cu rezultate excepționale!”

La început de an școlar îți dorim să ai succes, să te concentrezi și să obții doar rezultate bune!”

„Emoțiile începutului de an școlar să te însoțească pe tot parcursul acestuia, să fie constructive și să te îndemne să dai totul pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Demonstrează-le tuturor în noul an școlar că ești cel mai bun/cea mai bună și că poți obține cele mai bune rezultate! Mult succes!”

„Orice obstacol pe care îl vei întâlni în acest nou an școlar să te motiveze să dai tot ce ai mai bun, să ajungi pe culmile succesului și să fii cu un pas înaintea tuturor!”

„Fie ca universul să-ți deschidă ușa înțelepciunii.

Multă baftă în noul an școlar!”

„Bucură-te de fiecare moment petrecut în compania colegilor, învață cât mai mult de la profesori și luptă pentru a-ți depăși limitele. Mult succes și spor la învățătură!”

„În acest nou an școlar vei putea pune o nouă cărămidă către evoluția ta, așa că asigură-te că vei face totul cu simț de răspundere. Acumulează cât mai multă informație, fă-ți amintiri alături de colegi și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară!”

„Chiar dacă pare greu, noi vom fi mereu lângă tine pentru a-ți sări în ajutor. Să nu îți fie teamă să încerci lucruri noi și dă frâu liber imaginației. Un an școlar plin de succese!”

„Să nu îți lipsească motivația și curiozitatea în noul an școlar. Mult noroc și spor!”

Citeste si: Atenție elevi! Se întâmplă de luni, 13 septembrie. Ministrul Educației a făcut anunțul în ultimul moment

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?