Primaria din Iasi a facut FERICITA o batrana dupa 30 de ani de suferinta. Vezi cum s-a terminat intreaga poveste! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 17:15

Dupa 30 de ani! 30 de ani de escaladat zidul perfect drept, pe o scara subtire, care dadea direct in strada, in bataia masinilor.

Acum, doamna Augustina poate sa urce si sa coboare din curte asemeni unui om normal: pe trepte. Ce credeti ca poate simti, biata de ea, dupa atata amar de vreme? Numai ea stie cum s-a chinuit sa urce pe scara cu o sticla cu apa sau cu painea cea de toate zilele. Milosi, vecinii si preotul ii mai bateau la usa, cu cate ceva de-ale gurii si s-o mai intrebe de sanatate.
Toate astea vor fi, in scurt timp, doar o amintire.

Cu emotie in glas, femeia nici nu stie cum sa-i mai multumeasca Cerului. Abia acum, in al 1doisprezecelea ceas, si dupa trei reportaje realizate de echipa Kanal D, Pprimaria s-a indurat de suferinta femeii si a trimis o mana de muncitori. Nu doar ca va avea scari, dar doamna Augustina va putea pasi, pentru prima oara, in atati ani, pe un trotuar, si nu direct in strada.


Din cand in cand, femeia mai iese din casa si priveste indelung spre muncitorii care incep sa dea forma scarii. Chinul femeii a inceput dupa ce vecinii din spatele casei au ingradit singura cale de acces a batranei. Si spunem singura, pentru ca municipalitatea a fost prima care care i-a ingradit curtea cu zidul gros de piatra, ca sa impiedice alunecarile de teren. Pentru ca peretele era pe domeniul public, batrana nu a avut voie sa-l sparga.



 

Taguri: