Primaria din Slatina, calcata de hoti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 08:35

Doi hoti au sperat ca vor da lovituta vietii daca vor jefui sediul primariei din Slatina.

Nici nu se lasase intunericul, cand cei doi dat atacul. Primul barbat care apare pe imaginile surprinse e cel in negru. Vrea sa para ca e preocupat de ceva, ba chiar se apleaca de cateva ori si ia ceva de pe jos. In realilate, altele i-au fost planurile, spun politistii. 

Ca sa fie mai eficienti, cei doi hoti au avut si o strategie: unul urma sa arunce peste gard bunurile, iar celalalt urma sa le care.
Astfel, au inceput sa zboare obiecte si bunuri peste gardul primariei. De la sarma, pana la bucati mari, dintr-o schela demontata. Hoti au furat mai ales materiale de contsructie. Din fericire, cei doi au fost prinsi in flagrant de politisti. Pentru unii, tot mai bun e lucrul gratis! In loc sa se duca la munca, sa faca un ban cinstit, iata cum au incercat cei doi olteni sa-si faca rost de materiale de constructie.
Din fericire, amandoi au fost retinuti, astfel ca, cel putin o perioada de timp, nu vor mai fura nimic, spun oamenii legii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.