Primaria Sectorului 1 isi face pomana cu inca 10 mil. pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iul 2022, 12:15

Inca o transa de bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primaria Sectorului 1 ajuta Patriarhia Romana cu inca 10 milioane de lei pentru efectuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului.

Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au declarat ca proiectul de hotarare privind acordarea unui ajutor suplimentar a fost votat de PSD, PNL, ALDE, PMP si UDMR, in vreme ce consilierii USR au iesit din sala in timpul votului.Primaria Capitalei a alocat deja 10 milioane de lei Catedralei prin rectificarea bugetara de la sfarsitul lunii iulie, in plus fata de cei 15 milioane de lei alocati initial de la buget.

Mai mult decat atat, la inceputul lunii august, Guvernul a acordat Patriarhiei, prin rectificare bugetara, pentru lucrarile acestui edificiu inca 115,5 milioane de lei. 

Anul trecut, Catedrala Neamului a mai primit 20 milioane de lei de la Primaria Capitalei si 20 de milioane de lei de la Primaria Sectorului 1, la toate acestea adaugandu-se alte 5 milioane de lei de venite de la Sectorul 5. Cu toate aceste fonduri acordate constructiei edificiului, inginerul sef Vasile Cracaoanu sustine ca nu mai sunt bani pentru continuarea lucrarilor.

Catedrala Mantuirii Neamului este finalizata in proportie de 80 la suta. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.