Primarul din Deveselu a murit la doar 56 de ani din pricina Covid-19! Ce spunea la inceput de boala

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 18 iul 2022, 13:40
Ion Aliman, primarul mort din cauza Covid-19

Primarul din Deveselu, Ion Aliman, a murit din pricina Covid-19. Ion Aliman era internat in spital, edilul avand mai multe comorbiditati.

Primarul din Deveselu, Ion Aliman, a fost internat la Spitalul Colentina din Capitala, fiind depistat cu Covid-19.

La inceput de boala, Ion Aliman spunea ca are o forma usoara de boala, o raceala.

Starea lui Ion Aliman s-a agravat treptat, el fiind supus si unui transplant renal la Spitalul Colentina, unde era internat. In afara de problemele cu rinichii, Ion Aliman mai suferea de de diabet zaharat si recent descoperise ca sufera si de hepatita.

"Sambata, acum o saptamana, m-am simtit mai rau. Sa zic asa, o mica raceala, cand te prinde curentul. Duminica, am fost mai rau, iar luni, cand m-am trezit sa plec la serviciu, mi-am dat seama ca nu prea mai sunt in posibilitatea de a... Si am hotarat sa raman acasa, sa-mi iau concediu, toata saptamana, pana fac analize si vad ce se-ntampla cu mine", declara in ziua internarii Ion Aliman, pentru Adevarul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ion Aliman nu credea ca sufera de Covid-19!

Primarul din Deveselu, Ion Aliman, a refuzat sa se gandeasca la Covid-19 atunci cand a avut primele simptome ale bolii.

"Nici pomeneala, dar l-am facut (n.r.- testul) sa-mi ies din pareri, cu toate ca era din ce in ce mai rau, nu dormeam mai mult de 5 minute, ma trezeam, transpiram, am inceput sa fac si temperatura. Inainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2. Am mers si mi-am facut testul miercuri, a iesit rezultatul aseara si uitati-ma la spital.

Ma simt mai bine, sa zic. Dar, ce am facut, o zi de tratament...", declara Ion Aliman.

Initial Ion Aliman a fost internat in data de 4 septembrie la spitalul din Caracal, unitate suport Covid-19, dupa ce a fost depistat cu virusul ucigas. Din pricina starii care continua sa se agraveze, a fost transferat la mijlocul saptamanii trecute la Spitalul Colentina din Capitala.

Peste nici doua saptamani, Ion Aliman urma sa implineasca 57 de ani. Edilul planuia sa candideze la alegerile locale pentru un nou mandat la Primaria Deveselu (jud. Olt).

 

Taguri: