Primarul din Dudestii Noi, judetul Timisoara, vrea sa transforme satul in cel mai mare parc acvatic si centru SPA din sud-estul Europei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 21:40

Satui de munca la camp, localnicii unui sat din vestul tarii viseaza sa-si abandoneze dobitoacele si sa se rostogoleasca pe toboganele cu apa.

Nici primarul lor nu sta pe ganduri. Le promite ca le va construi un parc acvativ, la doi pasi de batatura!

Vom aveaun SPA interior care va asigura functionarea obiectivului pe timp de iarna, in timpul sezonului rece. De asemenea, vom avea o componenta de sanatate pentru persoanele de varsta a treia, dar si pentru femei ”, spune primarul cu vise marete.

Vrea sa isi transforme satul intr-un centru SPA! Asa ca, in locul pasunilor, edilul vede bazine de inot, tobogane cu apa, restaurante, locuri de parcare, sala de sport si cate si mai

cate. De cand au aflat ca in satul lor se va construi un aqua park urias, localnii ard de nerabdare sa primeasca turisti in batatura. Chiar si in costume de baie!

##VIDEO113526##

Doamna Mariana a pus deja la punct o strategie ca sa le dea o mana de ajutor autoritatilor: va deschide larg portile ograzii, ii va imbia pe turisti cu produse bio si le va face cunostinta cu vedeta din batatura, un taur urias.
Unii mor de nerabdare sa isi puna costumele de baie si sa se arunce in piscina, altii sunt putin sceptici si se gandesc ce se va alege de pasunile lor.

Primarul ii linisteste si ii asigura ca investitia uriasa are doar avantaje. In lipsa unei astfel de investitii in vestul tarii, romanii din Timisoara, Arad si Oradea sunt obisnuiti sa isi petreaca verile in parcurile acvatice de la vecinii unguri.
La doi pasi de ei ii asteapta statiunile Szeged, Mako sau Gyula. Situat la doar 15 kilometri de granita si la o ora si jumatate distanta de Timisoara, strandul de la Mako, de exemplu, este o adevarata oaza de relaxare in mijlocul orasului. Ca sa se simta ca acasa, angajatii orasului acvatic in miniatura au invatat romaneste.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: