Primarul Marian Vanghelie are cu ce se lauda! Uite ce dezvaluire ULUITOARE a facut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:28

Nu va ganditi la cine stie ce realizari ca primar! In fata unei sali pline de politisti si jurnalisti, a recunoscut ca a avut legaturi cu interlopi celebri.

Marian Vanghelie nu se rusineaza de legaturile pe care recunoaste ca le-a avut, in trecut, cu membrii unuia dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi din tara noastra: „ Ca tot s-a vorbit de Nutu Camataru. E la noi in sector. Il cunosc si nu mi-e rusine. Asta este viata! Mama lui a lucrat la mine, daca vreti sa stiti. Eu nu m-am ferit de lucrurile acestea.”

Culmea, aceste destainuiri au fost facute in fata celor care i-au  trimis dupa gratii pe frati Sile si Nutu Camataru, dar si pe mama lor, celebra  Mimi Camatareasa.

Bilantul Politiei Locale din Sectorul 5 a avut parte de oaspeti de seama:  sefi din Politia Nationala, de la capitala si de la Directia Rutiera. Cu totii au primit o lectie de la primarul Vanghelie: „ Cand te duci la un om care stii ca are pistoale, sabii, iatagane si altti 10 handralai in casa, te duci pregatit. Dar ma duc la o profesoara, directoarea de la Bolintineanu, s-o iau cu 10 mascati?!  Pai, ce-a facut? A luat 4 piscoturi!”. Vanghelie se lauda cu studiul. Nu citeste belestristica ci ..carti
de drept. Recunoaste ca a studiat  Codul Penal francez mai mult ca pe manualul de gramatica: „ Am pus pe cineva sa-mi traduca, eu nu stiu franceza, nu invat decat germana deocamadata.  Cand o sa invat si franceza va anunt, dar are cine sa-mi traduca. ”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De la actiunile in forta si limbile straine, Vanghelie a trecut la un alt subiect spinos, coruptia: „Am un vecin care e foarte simpatic, are 4 ani, si mi-e frica sa nu fie corupt,

sa ma corupa si pe mine!  Eu ma duc, totusi, si dau mana cu el, il pup cand plec de acasa.”

Pana sa-si dea cu parerea despre toate subiectele posibile si imposibile, Vanghelie a fost nevoit sa asculte timp de aproape 2 ore discursurile altor colegi. A suportat cu greu. S-a jucat cu pixul, a invartit hartiile si  a butonat telefonul. A discutat cu vecinii de la masa si nu a tresarit nici macar cand sectorul sau a fost laudat.

Pana la urma, cineva a reusit sa-i atraga atentia primarului! Politista desemnata sa le imparta invitatilor mapele de prezentare. De la bilantul Politiei Locale Sector 5 a lipsit, totusi, un personaj cheie. Nimeni altul decat Ion Tincu, seful politistilor locali din capitala. Mai ieri, acuzat ca facea vizite la prostituate cu masina de serviciu, astazi  Ion Tincu  s-a tinut departe de ochii presei si ai subalternilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.