Primarul pro-rus al localității Kremensk din Ucraina a fost ucis: ”O rană de foc în zona inimii”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 dec 2022, 07:10

Primarul pro-rus al unei localități din Ucraina a fost ucis: ”O rană de foc în zona inimii”

Sursa: Facebook Vladimir Struk

Primarul ucrainean care s-a bucurat când rușii au invadat țara a fost răpit și împușcat în inimă.

Vladimir Struk, primarul localității Kremensk din Ucraina, care s-a bucurat când rușii au invadat țara, a fost ucis marți, în Lugansk. Anunțul decesului a fost făcut de Anton Gerascenko, Ministrul Afacerilor Interne. 

Primarul pro-rus al localității Kremensk din Ucraina a fost ucis: ”O rană de foc în zona inimii”

Primarul din Ucraina era de partea lui Putin, iar în cursul zilei de marți a fost găsit împușcat pe stradă.

Vladimir Struk era bine cunoscut ca susținător al ”Republicii Populare Lugansk”, dar și pentru poziția pro-rusă pe care o avea. 

”Un trădător al Ucrainei mai puțin! Vladimir Struk, fostul deputat al Consiliului Regional Lugansk, șeful OTG Kreminetsk, a fost găsit mort. In 2014, el a fost un susținător activ al LPR. Apoi a plecat într-o parte a regiunii Lugansk liberă de ocupația temporară [și a fost] ales de două ori șef al OTG Kreminetskoi.

În ultima saptămână, el a adoptat în mod activ o poziție rusă, făcând campanie pentru că deputații OTG să comunice cu Federația Rusă și cu LNR. La 1 martie, soția sa a anunțat că a fost răpit [de persoane] necunoscute în forma de camuflaj. Cauza morții este o rană de foc în zona inimii”,
a transmis Anton Gherscenko, ministrul Afacerilor Interne.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a pilotului Costinel Niță! Toată lumea este îndurerată: „Vei rămâne mereu în sufletele noastre”

Vlodimir Struk a fost găsit împușcat în zona inimii

Moartea primarului a fost anunțată pe rețelele de socializare de Anton Gherscenko, ministrul Afacerilor Interne. Primarul era considerat un trădător al țării pentru poziția lui pro-rusă. Momentan, nu s-a descoperit cine l-a asasinat. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Întregul aparat de stat al Ucrainei, SBU, Ministerul Afacerilor Interne, Procuratura și instantele de judecată nu au putut face nimic cu separatistul deschis Struk timp de opt ani, deoarece avea mulți bani. Cel mai probabil sprijin din partea Federației Ruse. Dar când trupele rusești s-au apropiat la 15 km de Kreminny, Vladimir Struk a fost judecat de tribunalului poporului. Judecat de toți, [a fost] împușcat de patrioți necunoscuți ca tradator al legilor timpului militar.

Când vom învinge în curând Rusia fascistă – vom curăța și vom reloca toți ofițerii de poliție ți judecătorii corupți care i-au acoperit pe unii ca Struk”, a adăugat acesta.