Primarul Timisoarei este foarte nemultumit de leafa pe care o primeste! Ar fi multumit si cu 5000 de euro pe luna

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 19:55

Spune ca lucreaza zilnic peste program, ca e surmenat si mai face si vizite pe santiere.

Edilul Timisoarei e foc si para! Nicolae Robu se plange ca are un salariu de 5300 de lei, adica aproape 1200 de euro. Demnitarul sustine ca munca si responsabilitatea nu-i sunt recompensate pe masura.

Primarul stie exact in functie de ce criteriu ar trebui sa fie renumerat: performanta. Daca ar fi asa, spune el, s-ar imbogati peste noapte. Nu de alta, dar, a deschis in oras peste o suta de santiere.

Concomitent!

Dar, cum pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, edilul si-a facut aparitia, pe unul dintre santier, inarmat cu caserole pline de mici aburinzi si cutii cu bere rece.



Primarul Timisoarei este, fara indoiala, un edil controversat. De-a lungul celor trei ani de mandat, Nicolae Robu a luat decizii indelung dezbatute de cetatenii de rand. Din categoria declaratiilor hilare ne-o amintim pe cea in care intaiul gospodar al orasului declara razboi miilor de ciori care se stransesera in centrul orasului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu e-n toata tara ce e-n Palmisoara! Acelasi edil a starnit valuri de indignare, dar si de admiratie, cand pe strazile din inima Banatului a dat ordin sa fie plantati nu arbori autohtoni, ci unii exotici.

Iar ce ati vazut pana acum, sunt doar cateva exemple. Ca edilul este muncitor, nu contesta nimeni. Doar ca salariul de 5000 de euro pare urias pentru cetatenii de rand.
La polul opus il gasim pe edilul unui sat din Caras-Severin, pe care vi l-am prezentat la stirile Kanal D, in urma cu nici doua saptamani. Satul de salariul mic, 1.800 de lei, omul si-a pus jalba-n bat si a plecat printre straini.
Mult mai bine, la capitolul remuneratie, stau edilul din Suceava, cu 3.600 de lei pe luna, si cel din Slobozia, cu doar 3.400 de lei pe luna.