Primavara asta frumusetea poarta numele Glamour

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:16

Ei bine, da. E limpede, a venit primavara, desi zaresc prin Bucuresti semne care mustesc inca a iarna. Nu-i bai, nu? Si asta pentru ca am inceput sa zaresc deja primavara pe zambetele oamenilor din jur si, cu predilectie, pe fetele doamnelor si domnisoarelor. Mi se pare si firesc daca luam in considerare faptul ca a venit vremea sa mai scapam de hainele in exces si, nu-i asa doamnelor, sa ne prezentam din nou la rochite si cu un look nou care sa concureze cu frumusetea candida a ghioceilor.

Doar ca iarna asta lunga si aspra a cam lasat, voluntar sau nu, semne pe chipul si trupul nostru. Un ten usor deshidratat, cateva kilograme in plus, celulita care si-a cam facut de cap. Nu-i usor nici sa le enumeri, dar sa le simti pe pielea ta! Insa, vrem nu vrem, acesta-i adevarul.

Doar ca, un alt adevar cu adevarat important este acela ca vremea problemelor a trecut si a venit timpul sa ne recapatam tonusul si hidratarea care sunt un must have al noului sezon.


Iar prietenii nostri, Centrele Glamour de Remodelare Corporala sunt alaturi de noi cu terapii si promotii care-ti incanta toate simturile.

De la ei am aflat faptul ca, odata iesit din sezonul rece, tenul are nevoie de o noua haina, un strat nou de celule care sa respire din nou aerul placut al primaverii. O microdermoabraziune este acum primul pas care trebuie facut pentru ca tenul tau sa respire mai curat.
Cu alte cuvinte, o curatare a tenului cu particule de diamant permite subtantelor active din creme sa patrunda in profunzimea epidermei.

Odata curatata, pielea are nevoie de tonifiere si drenare, acestea realizandu-se in cadrul Centrelor Glamour cu ajutorul masajului endermologic.

Efectul sau asupra pielii este cu adevarat mirific, endermologia faciala ajutand tenul sa-si recapete luminozitatea, sa activeze circulatia sangvina si sa ajute la refacerea fibrelor de colagen si elastina.
De asemenea, masajul endermologic efectuat in cadrul Centrelor Glamour are efect de lifting, de drenaj limfatic, fiind responsabil cu atenuarea ridurilor de expresie si a cearcanelor,

Alintul se continua cu aplicarea unei masti cu caviar, cu efect puternic antirid, care apara tenul de radicalii liberi si care formeaza o bariera impotriva ridurilor fine. Iar magia se incheie, pe acorduri fine, printr-un masaj de detensionare a fetei, prin miscarile onduiase realizate de mainile fine ale unuia dintre specialistii Glamour.


Toate acestea reprezinta, cred, un cadou sublim pe care fiecare femeie trebuie sa si-l ofere la inceput de primavara. Si cum da, ghioceii abia au iesit din zapada, Centrele Glamour de Remodelare Corporala ne-au pregatit o multime de surprize, de promotii care sa ne transforme in dive ale noului sezon.


Ba mai mult, Centrele Glamour de Remodelare Corporala ne ofera un pachet menit sa ne aduca zambetul si luminozitatea pe chip:

Spring face- pentru ca tenul tau sa fie alintat clipa de clipa si sa vibreze de sanatate:

•    Demachiere (5
min)- curatarea impuritatilor;
•    Tonifiere (5 min)- hidratare si curatare;
•    Drenaj limfatic facial (15 min)- activare circulatiei sangvine, refacerea fibrelor de colagen;
•    Masaj facial (15 min)- detensionarea muschilor faciali;
•    Masca caviar (15 min)- hidratare si atenuarea ridurilor fine.

Pret: » 119 ron in loc de 280 ron
         »    Bonus: drenaj facial

Iar pentru clipele de rasfat, Centrelor Glamour ne asteapta la una dintre locatiile:

●    Str.
Buzesti Nr. 61, Bl. A6, Sc. A, Et. 7, Ap. 46, sector 1, Bucuresti (intre Gregorys si Tarom
●    Bd. Decebal Nr. 19, Bloc S 18, et 7, Apt 14, Sector 3, Bucuresti (intre Hotel Golden Tulip si CNAS)
●     www.salon-victoriei.ro si www.salon-decebal.ro

 

Taguri: