Primavara operatiilor estetice! Iata care sunt CELE MAI CAUTATE interventii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Nici nu a dat coltul ierbii si medicii esteticieni sunt ocupati pana peste cap. Doamnele si domnisoarele se pregatesc deja pentru vara si plaja!

Priviti ce "schimbari" sunt la moda! "Stiti ce mi-am dorit eu dintotdeauna? Nu sa imi fac buzele asa sa para mari...ci sa para...carnoase...Atat mi-am dorit si eu!", se plange o domnisoara. Ce schimbari de guvern, ce impozite si rate? Fetele au alta treaba. O arde tara, dar fetele  n-au timp de asta. Cum primavara bate la usa, e vremea ca si ele sa bata la usa medicului estetician.

Cristina si Denisa vor sa fie perfecte si sunt gata sa treaca pragul cabinetului de infrumusetare, umar langa umar.

Ce e "la moda" in materie? Ne spune chiar specialistul: "tratamentul ridurilor cu botox sunt pe locul doi sau chiar la egalitate cu marirea buzelor...Volum in pometi!(…) Femeile isi doresc sani mai mari care sunt un semn de frumusete, de sanatate, de maternitate".

Si daca perfectiunea este atat de aproape, adica la o seringa distanta, sa trecem la treaba! Mai exact, medicul sa faca ce stie mai bine! Dupa nici 10 minute e totul gata!

Doctorul in frumusete afirma ca acesta e sezonul micilor retusuri: "Primele luni de primavara sunt cele mai aglomerate pentru ca incepe sezonul
iunie-iulie si vor sa fie pregatite pentru vara si sunt cateva luni, incepand cu februarie".

Denisa vrea sa isi retuseze si buzele si sanii. Vara e aproape, asa ca trebuie sa si pregateasca in detaliu aparitia la  piscina. Pana se mai hotaraste Denisa cum si cat de mari isi vrea buzele, medicul arunca un ochi si la sani. Frumusetea costa ceva sute de euro!

Cele doua fete nu sunt singurele care in investesc primavara in imaginea de vara.
La usa esteticienilor e coada, semn ca domnisoarele nu se sperie nici de durere si nici de bani! De exemplu, o operatie de marire a sanilor costa intre 2.700 si 3.000 de euro.
##VIDEO104327##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii