Primavara, SEZONUL ALERGIILOR! Medicii te invata cum sa le faci fata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:02

Incepand cu luna martie, incep sa zboare in aer grauncioarele de polen si cu cat sunt mai mici cu atat patrund mai usor in caile respiratorii si determina simptome de rinita, conjunctivita si astm.

Alergologii spun ca nu-i de joaca astfel de afectiuni pot avea urmari grave. Si asta nu ar fi nimic! Specialistii ne atrag atentia ca din ce in ce mai multe persoane sunt sensibile la diverse substante chimice. Si cum intram zilnic in contact cu tot felul de chimicale de la parfumuri, pana la metalele din care sunt facute bijuteriile, alergiile nu intarzie sa apara.

Din pacate nu multi dintre noi stiu ce sunt alergiile si ce boli grave pot genera.
Lasand gluma la o parte, specialistii ne recomanda sa aflam din timp ce substante ne fac rau.Testarea nu doare. Mai ales cea de tip Pach care a inceput sa se foloseacsa si la noi, chiar daca la nivel european e cunoscuta de multa vreme.

Sunt 28 de teste, in fapt niste plasturi, care se aplica pe piele. Daca pielea se inroseste in contact cu una dintre substante, atunci e clar ca suntem alergici.
Astfel medicul stie exact ce anume trebuie sa trateze. In felul acesta, se pot evita cazurile grave in care oamenii ajung la camera de garda in stare grava.