Prime Studios - cât de atractiv sună oferta de angajare la un astfel de studio

Author: Oana Iosif

Nu mai este de multă vreme un tabu și nici nu mai șochează opinia publică. De ani de zile domeniul videochatului a continuat să prospere. Pentru că se adresează publicului străin, de peste hotare, nu a fost afectat nici de crizele economice, parțial nici de pandemie. Și dacă vă întrebați cum se face că acest domeniu merge ca pe roate când altele sunt destul de chinuite, ei bine există un cumul de factori ce justifică asta.

În domeniul videochatului nu oricine rezistă, valabil pentru angajatori. Prime Studios este exemplul perfect al celor care investesc masiv în echipa de fete, de modele după cum le spun ei. Pentru că succesul fetelor este implicit succesul lor, ca studio. Oferă de asemenea condiții bune de muncă, lux, amenajare atractivă, adică fetele ar urma să lucreze în camere în care sunt mai degrabă răsfățate.

Nuditatea care vinde și conversațiile care mențin interesul

Știm cu toții sau în aparență știm cum funcționează lucrurile într-un studio videochat Bucuresti. Membrii activi în platformele special dedicate intră online și conversează cu modele. Pe măsură ce se simt captivați de ce văd, ce aud, ce experimentează au toate șansele să devină chiar fideli unor modele și să revină mereu în căutarea acelorași fete. La bază, acest job implică nuditatea care de altfel tot timpul a vândut foarte bine, dar și arta conversațiilor. Totul se întâmplă exclusiv online, activitatea este securizată și pe site-uri străine, ce în țară sunt fără acces.

Există însă un segment non adult de asemenea. De acesta poate că puțini știu, se referă la conversații online între modele și membri când totul se rezumă numai la conversații lungi, poate că spumoase, însă fără tentă erotică de vreun fel. Este un alt mod prin care unii își creează un refugiu din cotidian, este o manieră prin care membrii își îndeplinesc dorința de a conversa cu cineva care chiar îi înțelege.

Profilul doritoarelor de a lucra în domeniu

O regulă de bază este ca tânăra să fie tentată să încerce, să nu își impună bariera unui mare nu. Dezinhibate și cu o gândire modernă, lasă în spate prejudecățile. Este într-adevăr un domeniu poate atipic. Cu toate acestea este un job ca oricare altul.

Cei de la Prime Studios oferă un cadru legal de desfășurare a job-ului, adică contract legal. Permit fetelor să lucreze în ture și le răsplătesc cu tot felul de bonusuri și comisioane. Când vine vorba de angajari videochat la acest studio nu putem trece cu vederea faptul că sunt oferite: salariu fix de 3000 de lei încă de la bun început, bonus de angajare, bonus pentru oricare altă fată care se angajează aici ca urmare a unei recomandări făcute de cele deja parte din echipă, city break-uri lunar pentru modelele ce au performanțe remarcabile privind activitatea online.

În fond, partea financiară este mai mult decât motivantă. Un astfel de job atrage prin posibilitatea de a obține venituri considerabil mai mari decât în orice alt domeniu. Nu este nevoie de experiență anterioară. Nu sunt cerințe exagerate și în plus cei de la studio oferă training pentru fiecare model. Există și aici trucuri și abordări ce pot schimba modul în care modelele reușesc să comunice mai bine cu membrii. Iar totul se întâmplă în limba engleză, de preferat ca fetele să aibă minime cunoștințe conversaționale în acest sens.

Mitul intră cine vrea, iese cine poate

De fapt, în videochat pot lucra cele care au minim 18 ani. Deși sunt numite modele de videochat, nu există regulă de 3: dimensiuni de 90-60-90. Nicidecum. Luat ca atare, ca orice alt job, cele interesate pot încerca acest domeniu și dacă vor constata că este pe placul lor continuă până când își îndeplinesc visul independenței financiare. Pot însă renunța oricând își doresc, vor fi angajate cu acte în regulă și cu toate drepturile ce rezultă din asta.

Pe scurt, promisiunea unor sume fabulos de mari motivează destul de mult, dar de preferat să alegeți și un studio care oferă condiții de top. Pentru cele curioase și tentate să încerce sau cel puțin să descopere luxosul studio Prime Studios regăsesc în pagina oficială toate detaliile de interes.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.