Primele 12 zile din 2019 iti vor contura tot anul – ce e bine sa faci, potrivit NUMEROLOGIEI

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2019, 13:05

Momentele de trecere dintre ani sunt întotdeauna marcate de emotii intense. Ce e bine sa faci in primele 12 zile ale anului ca sa ai un inceput benefic in 2019

Sentimentul trecerii către un nou capitol are o încărcătură aparte şi este cu atât mai aprins în noaptea dintre ani. Fără să ne dorim în mod deosebit, pe cei mai mulţi dintre noi ne cuprind amintirile evenimentelor care ne-au marcat în ultimele 12 luni. O retrospectivă bogată în sensuri şi învăţăminte, un moment al intelepciunii şi al recunoaşterii meritelor, al satisfacţiilor şi, mai presus de toate, clipe încărcate de un entuziasm fertil, capabil să nasca ambiţii măreţe, planuri şi dorinţe de auto-depăşire.

 

Cunoaşterea numerologică oferă celor ce-şi doresc să-i descopere secretele, numeroase tehnici de calcul şi metode, pentru a fi utilizate cu folos în etapele de tranziţie. Aflandu-ne in fata unor perioade de 12 luni ce se succed ciclic, sub forma anilor calendaristici, numerologia oferă o posibilitate de interpretare a unui astfel de ciclu evolutiv, prin care fiecare din primele 12 zilei ale anului, reprezintă cjintesenta fiecăreia dintre cele 12 luni.

La scală redusă dar cu o însemnătate dremarcabila în ceea ce reprezintă locul, rolul şi activităţile benefice pentru fiecare luna din an, modul în care ne vom comporta în primele 12 zile ale anului ne va influenţa importanta asupra comportamentului nostru pe întreg anul calendaristic.

 

Astfel, respectând câteva reguli şi cunoscând semnificaţia numerologică a fiecărei dintre primele 12 zile ale anului, ne putem crea un drum lipsit de obstacole majore pe întreaga perioadă a anului, indiferent de ceea ce ne-am propus sau ceea ce avem de facut.

Important este să ţinem cont de beneficiile perioadei pe care o tranzităm, adaptând-o la propriul nostru mod de viaţă, la interese sau evenimentele cu care ne întâlnim.

Ciclul anual calendaristic este unul convenţional şi va avea efect asupra celor ce se ghidează în functie de calendarul gregorian, aflat in uz in majoritatea tarilor din lume.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.