Primele declaratii ale barbatului care l-a aparat pe Florin Salam! A spus care este ADEVARUL: ce s-a intamplat de fapt in restaurant

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 oct 2018, 13:55

Incidentul de duminica, in care a fost implicat Florin Salam, este plin de controverse.

Celebrul manelist ar fi fost lovit in timp ce sustinea o cantare, dupa care ar fi fost rapit si tinut ascuns timp de 10 ore.

La scurt timp Lower Stan, cel care l-a hartuit, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook in care isi cerea scuze pentru cele intamplate, punandu-si actiunile pe seama consumului exagerat de alcool.

Acum Florin Arabu', cel care i-a luat apararea lui Florin Salam la momentul respectiv, face declaratii in care explica ce s-a intamplat cu adevarat in seara respectiva.

Intr-un interviu acordat spynews.ro, Florin Arabu' spune ca nu a existat in niciun moment o rapire. El a mai subliniat ca Florin Salam nu a fost batut, asa cum s-a scris, ci ca a fost doar atins.

Cat despre implicarea lui Costel Corduneanu in acest eveniment, Florin Arabu' a dezvaluit ca acesta nu a venit special ca sa il salveze pe Florin Salam, ci ca era prezent intamplator in Milano, pentru a-si rezolva "propriile treburi".

Cititi declaratia completa pe spynews.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.