Primele declarații ale Danei Roba, după întâlnirea cu fostul soț: „I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 22 sep 2023, 16:19

Primele declarații ale Danei Roba, după întâlnirea cu fostul soț

Sursa: arhivă

Dana Roba s-a întâlnit astăzi cu fostul soț, Daniel Balaciu, care aproape a măcelărit-o, vedeta având nevoie de operații urgente. Confruntarea dintre cei doi s-a lăsat cu multe lacrimi.

Daniela Roba și fostul soț, Daniel Balaciu, s-au întâlnit astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, unde și-au spus tot ceea ce aveau pe suflet. Dana Roba a ținut permanent legătura cu fanii ei și le-a transmis ce sentimente au încercat-o în tot acest timp. 

Primele declarații ale Danei Roba după întâlnirea cu fostul soț

Emoțiile aproape au doborât-o pe make-up artistă, dar în cele din urmă a reușit să revină cu picioarele pe pământ și a oferit declarații despre cum a decurs întâlnirea și conversația dintre ea și Daniel Balaciu.

Citește și: „Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii

„Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic.

Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Răspunsul a fost: „Nu am vrut să te omor”. A doua întrebare a fost: „De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?”. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a mărturisit  Dana Roba  pentru fanatik.

Ce spunea Dana Roba înainte de întâlnirea cu Daniel Balaciu

Vedeta a povestit că astăzi e o zi importantă pentru ea și că este extrem de emoționată. 

Citește și: „Beni este bărbatul care a stat lângă mine” Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni! De la ce a pornit totul

„Dragile mele, sunt în față la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu.

Am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că el nu mă va lăsa. 

Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo în baltă de sânge câteva ore, cu capul spart, în zeci de rânduri, cred că tot el va fi cu mine și astăzi. Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru mine și vă rog să vă plecați genunchii și astăzi și să vă mai rugați încă o dată pentru mine, pentru ca Dumnezeu să fie cu mine, pentru că nu îmi este ușor”,  a

spus aceasta pe Instagram.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?