Primele declarații ale DJ-ului de la petrecerea din Padina: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă” Ce a transmis bărbatul în legătură cu cei trei suspecți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 feb 2024, 14:34

Crima din Padina a stârnit groază în rândul oamenilor prezenți la petrecere, implicit a artiștilor Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Acum, DJ-ul care a mixat la petrecere vine cu noi declarații.

Potrivit unor surse, Alex Velea ar fi fost audiat de polițiști ca martor, însă potrivit lui Tinu Vidaicu, DJ-ul prezent la eveniment, artistul ar fi plecat cu jumătate de oră înainte de tragedie.

Tinu Vidaicu este soțul Roxanei Ionescu, cunoscută drept „Mama Natură”. Bărbatul a fost prezent la petrecere și a oferit declarații în exclusivitate pentru Antena 3

Potrivit acestuia, soția lui Alex Velea, Antonia, a rămas profund marcată de cele întâmplate. De asemenea, referitor la cei trei suspecți, Tinu Vidaicu susține că nu i-a cunoscut și nici nu i-a văzut în seara evenimentului, deoarece erau foarte multe persoane prezente.

„A plecat, din câte știu, din câte am auzit, nu am auzit eu. Și tot așa, am auzit că înainte cu jumătate de oră să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, îi era foarte somn că începuse foarte devreme, ca și noi și cumva el

nu a mai participat la toată treaba asta. Cert este că toată lumea știa că el nu mai era la petrecere în momentul acela, acolo, deja era la somn, el cu jumate de oră înainte plecase.

Citește și: Primele declarații oficiale făcute de Alina Eremia și Alex Velea după incidentul din Padina. Cum a explicat artistul legătura cu victima și agresorii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Asta cred, eu nu-i cunosc. Pentru mine au fost o mulțime de oameni pe care nu-i cunoașteam. Știam și eu 10 persoane, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de ce s-a întâmplat și Alex Velea a zis că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Ne așteptam cumva să fie o chestie publică, dat fiind faptul că am fost toți acolo invitați și astfel se vor folosi numele lor, dar din ce am văzut și din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu

știa exact ce s-a întâmplat,” a mărturisit Tinu Vidaicu, potrivit Antena 3 CNN.

Alex Velea, primul mesaj după crima de la Padina

Imediat după aflarea veștii cum că în localul în care a cântat a avut loc o crimă, Alex Velea a transmis un mesaj urmăritorilor săi.

Salutare tuturor. Încerc să îmi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia.

Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum face de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa....”

, transmitea Alex Velea pe InstaStory.

Amintim faptul că, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, în timpul desfășurării unui eveniment exclusivist la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița, un bărbat în vârstă de 41 de ani care deținea o firmă de pază ar fi fost ucis de trei agresori din clanul Fabian, unul dintre cele mai temute din București.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.