Primele declarații ale edilului din Crevedia „Sunt emotiv” Ce spune Florin Petre despre exploziile devastatoare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 aug 2023, 23:46

Explozie Crevedia

Sursa: Arhivă

Florin Petre, primarul din Crevedia, a avut prima reacție în cazul stației GPL care a explodat, luând viața a două persoane și rănind alte zeci.

Primarul din Crevedia și-a spus punctul de vedere într-o filmare postată de acesta în mediul online.

Florin Petre se consideră un om simplu și emotiv

În urma celor trei explozii de la Crevedia, primarul Florin Petre a fost aspru criticat, după ce locuitorii ar fi sesizat în nenumărate rânduri faptul că stația GPL reprezintă un real pericol pentru ei.

Citește și: Lovitură după lovitură pentru familia celor doi soți care au murit la Crevedia. Ginerele acestora s-a ales cu dosar penal

Dacă în urmă cu o zi, primarul din Crevedia încerca să plaseze toată vina pe proprietarul stației, acum edilul și-a revizuit punctul de vedere și a vorbit mai mult despre familie. Acesta le-a promit locuitorilor că vinovații vor plăti pentru întreaga tragedie.

Citește și: „Hoții ne sunt model” La cine face referire Dan Negru, într-un nou mesaj postat pe o rețea de socializare

”Sunt Florin Petre, primarul comunei Crevedia. În aceste momente dramatice prin care comuna noastră trece doresc, în ciuda presiunii media, să clarific aspecte legate de informaţiile apărute în spaţiul public care, în opinia mea, au fost astfel create încât să distragă atenţia opiniei publice de la cauzele şi vinovaţii reali ai dezastrului”,  și-a început discursul primarul Florin Petre.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Primarul din Crevedia susține că are unele probleme atunci când vine vorba de comunicare

Primarul a ținut să facă lumină și-n cazul unor declarații făcute imediat după tragedie, în care a spus că vina este în totalitate a proprietarului și că nu au fost înregistrate sesizări cu privire la stația GPL.

Citește și: „Incendiul nu a pornit de la o țigară” Patronul stației GPL a dezvăluit cauza tragediei de la Crevedia

Acesta se declară un om simplu și recunoaște că are unele probleme atunci când vine vorba de comunicare.

Sunt un om simplu, fără a pretinde că sunt un bun comunicator şi că aş avea o acurateţe în vorbire.

Locuiesc împreună cu familia mea în comuna Crevedia, sat Samurcaşi. Sunt emotiv, poate de aceea și anumite declarații pe care le-am dat au putut fi interpretate greșit”, a declarat Florin Petre, primarul din Crevedia, pe Facebook.

Citește și: „Când o să murim, o să murim de la GPL-ul ăsta” Cum și-a prevestit moartea Florica, una dintre victimele exploziei de la Crevedia

În urma exploziei de la Crevedia, două persoane și-au pierdut viața, iar alte peste 50 au fost rănite.