Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre noua sa iubită la un an după divorțul de fosta soție: „E o femeie extraordinară. Are planuri mari”

Autor: Andrei Costanda

Cătălin Bordea a oferit primele reacții despre noua sa iubită

Sursa: VIVA! & Instagram

Cătălin Bordea, cunoscutul om de standup, a confirmat noua sa relație cu Elena Ardeleanu, o brunetă misterioasă din Dubai, la un an după un divorț dureros.

Cătălin Bordea, cunoscutul comediant, a făcut primele declarații despre noua sa relație, după ce a fost surprins în ipostaze tandre alături de o femeie misterioasă.

La un an de la divorțul de Livia Eftimie, Bordea a decis să își deschidă inima din nou și a vorbit despre noua femeie din viața lui, Elena Ardeleanu.

Cătălin Bordea a vorbit deschis desre noua femeie din viața sa

Comediantul a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a aflat că soția lui, Livia Eftimie, l-a înșelat cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. În prezent, Livia formează un cuplu cu celebrul cântăreț, iar pentru Cătălin Bordea acest lucru nu a fost ușor de acceptat. La scurt timp după divorț, Cătălin a suferit o altă pierdere uriașă, atunci când mama sa a pierdut lupta cu cancerul.

În contextul acestor greutăți, Bordea a găsit, însă, puterea de a merge mai departe și a întâlnit-o pe Elena Ardeleanu. Frumoasa brunetă, care locuiește în Dubai, a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze. Cătălin a povestit că au început să vorbească pe Instagram, inițial fără intenții romantice, dar rapid au descoperit cât de compatibili sunt.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții.

Încercam să o fac să râdă, din când în când, și s-a legat o prietenie”, a mărturisit Bordea pentru Cancan.

Relația lor a evoluat rapid, iar paparazzi de la Cancan.ro i-au surprins în momente de tandrețe în România, când Elena a venit special să-l viziteze pe Cătălin. Fotografiile îi arată pe cei doi sărutându-se pasional, semn că sentimentele dintre ei sunt reale și puternice.

Citește și: Echipa naționala a României își caută selecționer după ce Edward Iordănescu a luat decizia de a nu-și mai prelungi contractul. Anunțul oficial este așteptat în următoarele zile

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Frumoasa brunetă locuiește în Dubai

Deși lucrurile par să meargă foarte bine între ei, Cătălin Bordea a declarat că nu dorește să se grăbească și că preferă să trăiască momentul fără să facă planuri de viitor. „Nu pot spune că suntem iubiți. Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară.

Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este”, a spus comediantul.

Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și este foarte concentrată pe cariera sa profesională.

„Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent”, a adăugat Bordea.

Această nouă relație pare să aducă un suflu de prospețime și bucurie în viața lui Cătălin Bordea, care, după momente dificile, a găsit din nou motive să zâmbească și să spere la un viitor mai luminos.

Citește și: Betty Salam, mesaj dureros după despărțirea de Cătălin Vișănescu: „Am obosit” Ce își dorește vedeta cel mai mult în aceste momente