Primele declarații ale lui Cioacă după eliberarea din închisoare. Familia Elodiei a reacționat: „Strigător la cer!”

Autor: Laura Macovei

Cum a reacționat familia Elodiei după eliberarea lui Cioacă: „Strigător la cer!”

Sursa: observator

După 9 ani petrecuți în închisoare, a venit ziua în care Cristian Cioacă a fost eliberat. Familia Elodiei nu s-a putut abține și a reacționat imediat.

Fostul poliţist  a fost eliberat după 9 ani de închisoare, după pedeapsa de 15 ani şi 8 luni primită pentru uciderea Elodiei Ghinescu, soția sa. 

Primele declarații ale lui Cioacă după eliberarea din închisoare

„V ă mulţumesc pentru interesul acordat, dar nu-l merit. „Nu știu. Dacă v-ați pune un pic în locul meu... N-aveți cum să știți nici dummneavoastră ce o să faceți.

Rămâne de văzut... Vă mulțumesc!”.  Azi este prima zi din restul vieţii mele! Ok?”, a spus acesta reporterilor, imediat după ce a fost eliberat, potrivit observator.

Reacțiile lui Cristian Cioacă au fost surprinzătoare, acesta spunând că viața lui de acum începe și este fericit că în sfârșit a fost eliberat, iar contestația i-a fost admisă. 

Citește și: Ipoteză nouă în cazul tinerei care și-a pus capăt zilelor în Cluj-Napoca! De ce ar fi recurs Maria la gestul necugetat. Detalii de ultim moment

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat familia Elodiei după eliberarea lui Cioacă

La aflarea veștii, mama fostei avocate a fost revoltată de decizia instanţei.

Nu trebuia instanţa să-i dea drumul deoarece a săvârşit o faptă deosebit de gravă, mai ales arzând şi cadavru. Este strigător la cer! Nu se poate aşa ceva, el trebuia să îşi ispăşească pedeapsa. Mai ales că are să ne dea două miliarde şi jumătate daune.

Şi mie şi fiului meu şi băiatului, lui Patric”, a spus mama Elodiei.

Citește și: Detalii noi despre eliberarea lui Cristian Cioacă! „E o certitudine ce vă spun"

Cristian Cioacă a fost condamnat iniţial la 22 de ani de închisoare, însă în iunie 2014 pedeapsa i-a fost redusă, acesta fiind condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare, din care a executat doar 9 ani. 

Fostul poliţist trebuia să fie eliberat abia în august 2028. În tot acest timp, nimeni nu știe nimic legat de dispariția Elodiei, deoarece trupul său nu a fost găsit nici până în ziua de azi.