Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost externat din spital: „Trebuie să fac acest anunț”. Manelistul a spus adevărul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mar 2024, 01:00

În urmă cu aproximativ o săptămână, Florin Salam a ajuns la un spital din nordul Capitalei

Sursa: wowbiz.ro

Florin Salam a fost externat din spital, unde a stat câteva zile, având probleme de sănătate destul de serioase. Acum, acesta a revenit în mediul online, vorbind despre planurile viitoare.

După ce a fost internat în spital câteva zile, s-a vehiculat că Florin Salam va renunța la muzică. După ce a fost externat, manelistul a transmis un mesaj public despre aceste zvonuri, negându-le în totalitate.

Florin Salam a fost externat și va reveni la evenimente

În urmă cu aproximativ o săptămână, Florin Salam a ajuns la un spital din nordul Capitalei, unde a fost internat.

De ceva timp, celebrul manelist se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase, lucru ce, la unele evenimente, nu i-au permis să presteze așa cum a obișnuit.

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, după ce a fost externat, acesta le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje și celor care au fost lângă el și, de asemenea, a spus ce se va întâmpla din punct de vedere profesional de aici înainte.

Citește și: Roxana Dobre a mers în miez de noapte la spitalul unde se află internat Florin Salam. Artistul se confruntă cu probleme grave de sănătate

„În primul rând, vă salut, prietenii mei, oameni buni, toată România, toată Europa! (…) E norocul meu că sunt iubit de Dumnezeu și de voi! Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările de bine și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis într-o perioadă mai grea a mea, pentru că era vorba de sănătate, oameni frumoși!(…) Vreau să vă anunț că sunt sănătos.

Mulțumesc familiei mele, pentru că m-a sprijinit!”, a transmis acesta pe rețelele de socializare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Florin Salam nu va renunța la cântat

În ciuda faptului că este extrem de solicitat și multe persoane îl cheamă la evenimentele din viața lor, acesta vrea să o lase mai ușor,  deoarece sănătatea are prioritate.

„Trebuie să fac acest anunț, pentru că e vorba de meseria mea, e vorba de darul meu de la Dumnezeu.(…) Eu nu o să pun stop la cântare. Oricum, de ce ți-e frică, de aia nu scapi. Încercați să vorbiți frumos, ca să vă meargă bine!

Dacă vorbiți altfel, tot în pierderea voastră vorbiți, m-am referit la partea aceasta de lăutari, care-mi spun oamenii ce vorbesc ei, că nu mai cânt.

Nu, o să cânt în continuare. Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo”, a mai adăugat acesta.

Citește și: 14 ani de la moartea Fănicăi, fosta soție a lui Florin Salam. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: "Nu te mai văd, nu te mai aud"

Betty, fiica lui Florin Salam, a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a tatălui său.

În cadrul unui interviu acordat pentru Spynews, aceasta a spus că tatăl ei a fost extrem de epuizat atunci când a ajuns la spital.

De asemenea, aceasta a mai adăugat că, după ce se va însănătoși complet, tatăl său va reveni la toate lucrurile pe care le făcea până acum și va bucura „lumea, așa cum a făcut mereu”.