Primele declaratii ale lui George (ex-Jorje) dupa ce a devenit vedeta Kanal D! “Fac ceea ce imi place, televiziunea si scena sunt lucrurile pentru care m-am nascut in lumea asta”!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 11:35

George Papagheorghe este noua vedeta a postului Kanal D!

Indragitul cantaret va prezenta din toamna show-ul “Super potriveala”, („Match Game”), una dintre cele mai longevive si de succes emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale, un format care se anunta a fi inca de pe acum unul de mare impact asupra publicului! Tip carismatic, sexy,  interesant si, totodata, un adevarat profesionist, George a vorbit, in premiera, despre noul format pe care il va modera la Kanal D, despre emotii si nu in ultimul rand, a dezvaluit  cum a sarbatorit impreuna cu sotia in momentul in care a semnat pentru a modera “Super potriveala”.

 

Rep: George, bine ai venit in familia Kanal D, cum au fost primele tale zile in echipa emisiunii pe care o vei prezenta?

 

George: Ma simt foarte bine, chiar excelent, as putea spune! Am avut parte de o primire calduroasa din partea tuturor si abia astept sa facem treaba!

 

 

Rep: Poti sa ne povestesti mai multe despre “Super potriveala”, sa ne spui, de exemplu, cateva lucruri din culise?

 

George: Nu pot sa dau deocamdata foarte multe detalii, insa, pot sa le spun celor interesati ca trebuie sa intre pe pagina kanald.ro/superpotriveala,

sa afle cand o sa inceapa emisiunea si, cel mai important, cand se pot inscrie in competitie. O sa fie o super emisiune, un concurs  si, ce-i foarte tare, va fi o super distractie pentru cei care vor participa, dar si pentru cei care se vor uita la noi. In plus, concurentii pot castiga pana la 25.000 de lei, ceea ce este foarte bine.

 

Rep: Am aflat ca vor fi si vedete in show! Poti sa ne spui numele unora dintre ele?

George: Va dau o vedeta care va fi suta la suta in aceasta emisiune…George (n.r. rade)! Restul, nu pot sa spun nici eu, fiindca inca nu s-a facut un plan concret. E adevarat, am aflat niste nume, dar nu am cum sa vi le dezvalui inca! E secret!

 

 

Rep: Cum a reactionat familia atunci cand a aflat de noul tau job, mai ales ca ai mai fost prezentator si in trecut, este adevarat pe un alt gen de proiect?

 

George: Orice proiect este diferit, dar in general, pentru mine, totul este de suflet, pentru ca fac ceea ce imi place, televiziunea si scena sunt lucrurile pentru care m-am nascut in lumea asta.

In acest moment, sunt foarte fericit,iar  reactia familiei a fost una foarte buna! Mama de pilda, abia a aflat (n.r. rade), pentru ca nu i-am spus pana acum. Am dezvoltat o superstitie, pana cand nu se intampla lucrurile, prefer sa nu mai zic nimic! Si… nu este vorba numai de superstitie,  am vrut eu sa tin secret totul pana cand am semnat oficial! Ce sa-i faci…cred in ganduri si in energia oamenilor si nu vreau sa las pe nimeni sa imi blocheze activitatea.

 

Rep: Sotia ta ce a spus?A fost fericita pentru tine?

 

George: Sotia mea a fost foarte incantata, m-a sustinut inca de cand am primit propunerea! Amandoi  suntem fericiti si ne bucuram enorm. Ma simt onorat ca voi fi prezentatorul acestui show si, in acelasi timp, cred ca exista o “super potriveala” aici!

 

Citeste pe WOWbiz.ro cum a sarbatorit vedeta alaturi de sotie dupa ce a semnat cu postul Kanal D!