Primele declaratii ale lui Ligi dupa ce s-a zvonit ca se intoarce la ''Puterea dragostei''

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2020, 19:12

Pe retelele de socializare au aparut mai multe informatii conform carora Ligi s-ar intoarce in casa ''Puterea dragostei''

Aceasta informatie nu este confirmata, inca, insa Ligi le-a spus fanilor sa o voteze. De aici reiese faptul ca acesta isi doreste sa revina in emisiune, spre bucuria fanilor. 

Citeste si: Cum arata Ligi cand se duce la culcare! Blondina s-a fotografia in PAT si fanii au observat un detaliu HORROR

Ligi, fotografie de INFARCT

Desi a fost atrasa in mod clar de Andy, aceasta nu a format niciun cuplu in casa ''Puterea dragostei''.

Ligi s-a remarcat atat prin fizicul ei atat lucrat la sala, cat si prin replicile acide pe care le-a avut la adresa altor concurenti. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ligi si-a obisnuit fanii sa pozeze sexy, dar de aceasta data s-a pozat purtand nimic mai mult decat un tricou transparent.

Citeste si: Cum arata Ligi cand se duce la culcare! Blondina s-a fotografia in PAT si fanii au observat un detaliu HORROR

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.